Ad Unit (Iklan) BIG

Demi Kowe - Pendhoza



Berikut chord gitar dan lirik lagu Demi Kowe - Pendhoza, Chord Ukulele Senar 4 dan Chord Ukulele Senar 3 atau Kentrung dengan kunci dasar yang mudah dimainkan bagi pemula, kamu juga dapat menggunakan chord yang versi Capo dengan menekan tombol Capo yang telah disediakan. Selamat bermain...
Band/Artist : Pendhoza
Judul lagu : Demi Kowe
Kategori : Lagu Indonesia
Chord dari : Cm

Chord Gitar dan Kentrung Lagu Demi Kowe - Pendhoza

Intro:
Cm G# A# D# G
Cm G# A# D#

D#     
dik aku bali... 
     Gm
arep nepati janji
    G#      A#         D#
tak jaluk kowe ra ngapusi..
D#            
lungaku wingi.. 
      Gm
amung golek rejeki
    G#             A#        D#
tak buktekke kowe ojo mbedo ati..

      G#
wes seprene suwene
      D#
aku lungo ninggal kowe
 G#           A#            D#
adoh paran yo mung dinggo kowe..

Reff:
 Cm                     G#
aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
       A#                     D# G
demi kowe ben supoyo tetep mulyo..
    Cm
tresnaku ra bakal ilang
        G#
senajan adoh paranku
     A#                   D#
setiaku karo kowe tekan matiku..

    Cm
aku lungo ra ngilang nanging mergo kahanan
    G#
aku ora ngapusi bakal tak perjuangkan
  D#
mikir masa depan karo golek modal
    A#
dinggo sesuk rabi duduk di pelaminan
        Cm
mugo gusti ngijabahi aku kowe dadi siji
      G#
bakal urip bebrayan ojo wedi kelangan
 D#
aku ning sandingmu ngancani uripmu
   A#
mergo yo mung kowe sing gawe seneng atiku

      G#
wes seprene suwene
      D#
aku lungo ninggal kowe
 G#           A#            D#
adoh paran yo mung dinggo kowe..

Reff:
 Cm                     G#
aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
       A#                     D# G
demi kowe ben supoyo tetep mulyo..
    Cm
tresnaku ra bakal ilang
        G#
senajan adoh paranku
     A#                   D#
setiaku karo kowe tekan matiku..

          Cm
mergo tresno aku biso adoh paran njogo roso
G#
godaan teko nanging aku ora ngiwo
      D#
saiki wis urip bareng susah seneng dilakoni
      A#
ono kowe aku wani ngadepi urip iki
  Cm
matur suwun wis gelem nompo aku
   G#
sampun percoyo karo janji janjiku
  D#
bakal tak jogo tekan ing patiku
    A#
kanggoku awakmu kuwi harga diriku

      G#
wes seprene suwene
      D#
aku lungo ninggal kowe
 G#           A#            D#
adoh paran yo mung dinggo kowe..

Reff:
 Cm                     G#
aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
       A#                     D# G
demi kowe ben supoyo tetep mulyo..
    Cm
tresnaku ra bakal ilang
        G#
senajan adoh paranku
     A#                   D#
setiaku karo kowe tekan matiku..

 Cm                     G#
aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
       A#                     D# G
demi kowe ben supoyo tetep mulyo..
    Cm
tresnaku ra bakal ilang
        G#
senajan adoh paranku
     A#                   D#   G Cm
setiaku karo kowe tekan matiku..

Itulah kunci gitar Demi Kowe - Pendhoza dari nada dasar Ab, A, A#, Bb, B, C, Db, D, D#, Eb, E, F, F#, Gb, G atau G# atau sesuai nada yang kamu inginkan.

Mudah-mudahan dengan memainkan lagu Demi Kowe - Pendhoza ini dapat menghiburmu, dan jangan lupa mainkan juga chord lagu lainnya yang dinyanyikan oleh .

Mainkan Juga

Subscribe Our Newsletter
CAPO DOWN SCROLL SPEED CAPO UP