Ad Unit (Iklan) BIG

Pokemon - Pendhoza



Berikut chord gitar dan lirik lagu Pokemon - Pendhoza, Chord Ukulele Senar 4 dan Chord Ukulele Senar 3 atau Kentrung dengan kunci dasar yang mudah dimainkan bagi pemula, kamu juga dapat menggunakan chord yang versi Capo dengan menekan tombol Capo yang telah disediakan. Selamat bermain...
Band/Artist : Pendhoza
Judul lagu : Pokemon (Pokoke Move On)
Kategori : Lagu Indonesia
Chord dari : G
Jika kamu suka dengan lagu ini kamu bisa membelinya lewat media digital seperti iTunes, Amazon, Qobuz, Joox, Langit Musik, Spotify, Deezer, KKBOX dan media pembelian online musik lainnya. Semoga lagu tersebut dapat menghibur Kamu. Berikut ini adalah chord gitar dan kentrung serta lirik dari lagu tersebut...

Chord Gitar dan Kentrung Lagu Pokemon - Pendhoza

Intro : 
G D Em Bm C G Am D

G                        D             C            G
Mas Aku Njaluk Sing Gede Pangapuramu
Em               Bm            C        D
Sejatine Aku Isih Tresno Awakmu
G                D            C              G
Tak Akoni Pancene Aku Sing Kleru
Em                   Bm                  
Ojo Lungo Kangmas
C                             D
Pancen Aku Sing Salah

G                                               D
Cukup Semene Wae Anggonku Ngerasake
 C                                         G
Ngrasake Sliramu Sing Malah Soyo Nyepeleke
Em                                     Bm
Jare Tresno Aku Kok Aku Mbok Sio-Sio
C                                           
Polah Sak Penakmu
D
Gawe Atiku Tambah Gelo

G                                   D
Kang Mas Dudu Atiku Gawe Gelo Atimu
 C                              G
Pancen Iki Salahku Aku Sing Ninggal Awakmu
Em                               Bm
Netes Weluh Iki Mergo Kangen Marang Kowe
C                                     D
Opo Kowe Ngerasake Opo Sing Tak Rasakke

Reff:
G                        D
Duh Dek Aku Wes Lali
                                   Em
Nyambung Katresnan Ro Kowe
                    Bm
Aku Wes Ora Wani
                    C
Opo Meneh Mbaleni
             G
Gandengan Koyo Wingi
Am                  D
Sory Aku Ra Sudi

G                                D
Aduh Deh Aku Wes Loro
   Em                           Bm
Tak Ikhlasno Mugo Ati Uwis Gelo
                    C
Timbang Aku Gejeron
                 G
Mendingan Aku Move On
Am          D                 G
Pokemon,Pokoke Move On

Music:
G D Em Bm C G Am D

G                                  D
Ati Iki Isih Tresno Marang Sliramu
C                                 G
Jembarno Pangapuramu Kanggo Awakku
Em                                 Bm
Senajan Dirimu Bacut Cidro Lan Kejeron
C                                     
Kangmas Mbok Balio
               D
Neng Aku Kowe Ojo Move On

G                               D
Neng Ati Rasane Nyesek Soyo Tenanan
C                                         
Anggonku Ngerasake
               G
Nganti Koyo Uwong Edan
 Em                                  
Saben Mbengi Nyawang
Bm
Fotomu Dadi Kelingan
C                                   
Nalikane Aku Ro Kowe
D
Foto Selfie Bebarengan

C             D           G        Em
Getun Ati Iki Yen Uwes Ngapusi
C               D              G            Em
 Salahmu Dewe Mergo Kowe Sing Njalari
C          D         G        Em
Pancen Salah Tak Akoni Aku Salah
 C                          D                 G
Uwes Gawe Loro Wes Gawe Uripku Bubrah

Ulang Reff:

G                                D
Aduh Deh Aku Wes Loro
   Em                           Bm
Tak Ikhlasno Mugo Ati Uwis Gelo
                    C
Timbang Aku Gejeron
                 G
Mendingan Aku Move On
Am          D                 G
Pokemon,Pokoke Move On

Reff:
G                        D
Duh Dek Aku Wes Lali
                                   Em
Nyambung Katresnan Ro Kowe
                    Bm
Aku Wes Ora Wani
                    C
Opo Meneh Mbaleni
             G
Gandengan Koyo Wingi
Am                  D
Sory Aku Ra Sudi

G                                D
Aduh Deh Aku Wes Loro
   Em                           Bm
Tak Ikhlasno Mugo Ati Uwis Gelo
                    C
Timbang Aku Gejeron
                 G
Mendingan Aku Move On
Am          D                 G
Pokemon,Pokoke Move On

Itulah kunci gitar Pokemon - Pendhoza dari nada dasar Ab, A, A#, Bb, B, C, Db, D, D#, Eb, E, F, F#, Gb, G atau G# atau sesuai nada yang kamu inginkan.

Mudah-mudahan dengan memainkan lagu Pokemon - Pendhoza ini dapat menghiburmu, dan jangan lupa mainkan juga chord lagu lainnya yang dinyanyikan oleh .

Mainkan Juga

Subscribe Our Newsletter
CAPO DOWN SCROLL SPEED CAPO UP