Ad Unit (Iklan) BIG

Aku Cah Kerjo - Pendhoza (Versi Kentrung)



Berikut chord gitar dan lirik lagu Aku Cah Kerjo - Pendhoza (Versi Kentrung), Chord Ukulele Senar 4 dan Chord Ukulele Senar 3 atau Kentrung dengan kunci dasar yang mudah dimainkan bagi pemula, kamu juga dapat menggunakan chord yang versi Capo dengan menekan tombol Capo yang telah disediakan. Selamat bermain...
Band/Artist : Pendhoza
Judul lagu : Aku cah kerjo
Kategori : Lagu Indonesia
Chord dari : E
Jika kamu suka dengan lagu ini kamu bisa membelinya lewat media digital seperti iTunes, Amazon, Joox, Spotify, atau media pembelian online musik lainnya. Kami harap lagu tersebut dapat menghiburmu. Berikut ini adalah CHORD GITAR dan kentrung serta lirik dari lagu tersebut...

Chord dan Lirik Lagu Aku Cah Kerjo - Pendhoza (Versi Kentrung)

E  B  C#m G#m A  E  B

[Nella:]
E                  B
Bebasan Nunggu Mongso Rendeng
C#m              G#m
Anggonku Leh Ngenteni Kowe
A          E
Wis Ono Sesasi
A           B
Genep Dino Iki

[Nella:]
E                  B
Mas Yen Pancen Tresnoku Iki
C#m             G#m
Mbok Anggep Ra Ono Gunane
 A         E     A       B
Aku Ra Kuciwo Lan Aku Ra Loro

[Reff:]
E                B
Dek Lungaku Ra Keget Cidro
C#m               G#m
Aku Lagi Pengen Mikir Kerjo
A             E
Tak Jaluk Kowe Ojo
            B
Ke Loro-Loro

E                   B
Dek Tresnoku Mung Siji Kowe
C#m              G#m
Langit Bumi Kang Dadi Seksine
A            E
Yen Neng Ati Ra Ono
           B
Wanito Liyo

A          B
Kowe Rasah Sok Mutusi
G#m         C#m
Aku Ra Neng Endi-Endi
A         B           E
Aku Lungo Among Golek Rejeki

[Ngerapp :]
E
Pangapurane Awakku,
Ra Tau Nyanding Sliramu
B
Mergo Tuntutan Kerjoku,
Nganti Ora Nduwe Wektu
C#m                                                           
Wektu Kanggo Ngancani 
Ugo Ngeterke nyanyi
G#m
Kowe kudu ngerti 
lungaku nggolek rejeki
A
Dungakno lakuku 
ngayaki kewajibanku
E
Senajan abot kanggomu 
nanging kuatno atimu
B
Wis dadi kahanan 
aku lungo aduh paran
B
Ora bakal kelendrang 
nyanding wedokan liyan

[Reff: Nella]
E                  B
Mas yen pancen kuwi karepmu
C#m                G#m
aku yo mung tansah biso nunggu
A          E           B
tak kuatne atiku tanpo sliramu
E               B
Mas nadyan kowe lungo kerja
C#m                 G#m
sing tak jalok kowe tetep setio
A          E             B
ojo nganti kegudo wanito lio

[Ngerapp :]
E
Ojo Keloro Loro 
Lungaku Ra Netes Cidro
B
Opo Maneh Ati Mikir 
Aku Wes Ora Tresno
C#m
 Ya Mung Kowe Sing Tansah 
Ono Neng Njero Dodo
G#m
Ra Ono Tresno Liyo 
Mergo Aku Tansah Setyo
A
Kudu Percoyo Tresnoku 
Iki Mung Siji Kowe
E
Wani Sumpah Mati 
Neng Ati Ra Ono Liyane
B
Janjiku Tak Buktekne 
Ora Mung Ono Lambe
B
Tunggunen Baliku Bebrayan 
Tekan Sak Lawase

[Reff:]
E                B
Dek Lungaku Ra Keget Cidro
C#m              G#m
Aku Lagi Pengen Mikir Kerjo
A             E
Tak Jaluk Kowe Ojo
            B
Ke Loro-Loro

E                 B
Dek Tresnoku Mung Siji Kowe
C#m              G#m
Langit Bumi Kang Dadi Seksine
A            E
Yen Neng Ati Ra Ono
            B
Wanito Liyo

A          B
Kowe Rasah Sok Mutusi
G#m         C#m
Aku Ra Neng Endi-Endi
A         B           E
Aku Lungo Among Golek Rejeki

[Ngerapp :]
E
Anggonku Ngabari 
Yo Mung Lewat Bbm-Man
B
Kadang Sinyal Angel 
Marai Dadi Penghalang
C#m
 Ning Yo Kudu Sabar 
Ora Usah Nggo Nesunan
G#m
Mergo Tresno Kui 
Mestine Akeh Pacoban
A
Sing Tak Jaluk Kowe 
Ojo Nganti Ilang Roso
E
Senajan Aku Kerep 
Gawe Gelo Lan Kuciwo
B
Jembarno Atimu Sak 
jembare Laut Samudro
B
Kowe Kudu Ngerti 
Yen Aku Iki Mung Cah Kerjo

[Reff : Nella]
E              B
Mas Yen Pancen Kuwi Karepmu
C#m                G#m
Aku Yo Mung Tansah Biso Nunggu
A          E          B
Tak Kuatne Atiku Tanpo Sliramu

[Nella:]
E              B
Mas Nadyan Kowe Lungo Kerjo
C#m                G#m
Sing Tak Jaluk Kowe Tetep Setyo
A             E        B
Ojo Nganti Ke godho Wanito Liyo

[Ending :]
A          B           E
Sabaro Aku Yo Mung Cah Kerjo

Tags: Kunci dasar Gitar, Kentrung, Ukulele senar 3 dan 4

Itulah kunci gitar Aku Cah Kerjo - Pendhoza (Versi Kentrung) dari nada dasar Ab, A, A#, Bb, B, C, Db, D, D#, Eb, E, F, F#, Gb, G atau G# atau sesuai nada yang kamu inginkan.

Mudah-mudahan dengan memainkan lagu Aku Cah Kerjo - Pendhoza (Versi Kentrung) ini dapat menghiburmu, dan jangan lupa mainkan juga chord lagu lainnya yang dinyanyikan oleh .

Mainkan Juga

Subscribe Our Newsletter
CAPO DOWN SCROLL SPEED CAPO UP