Ad Unit (Iklan) BIG

GETUN - PENDHOZA



Berikut chord gitar dan lirik lagu GETUN - PENDHOZA, Chord Ukulele Senar 4 dan Chord Ukulele Senar 3 atau Kentrung dengan kunci dasar yang mudah dimainkan bagi pemula, kamu juga dapat menggunakan chord yang versi Capo dengan menekan tombol Capo yang telah disediakan. Selamat bermain...
Band/Artist : Pendhoza
Judul lagu : Getun
Kategori : Lagu Indonesia
Chord dari : D

Chord dan Lirik Lagu GETUN by PENDHOZA

Intro : 
D
        D G A D
        Bm Em A D  

Reff:
      D              G
  ketemu aku ro sliramu
         A                 D
  sing saiki dadi masa laluku
  (ngosek-ngosek jos)
        Bm                  Em
  ser-seran rasane njero atiku
           A                  D
  ora nyongko sliramu mundak ayu

      D                G
  rasane aku getun tenanan
       A                    D
  medotke sliramu wektu pacaran
  (ngosek-ngosek jos)
        Bm             Em
  kabeh mau amergo jalaran
           A                      D
  ngeboti wedokan sing dadi gondolan

   G               D
saiki aku uwes ngerti
         A              D
yen sliramu ora bakal bali
   G                  D
saiki aku cobo nglalekno
       A                       D
mugo kowe iso seneng ro wong liyo

D
 pancen aku tresno kowe
G
 sayangku mung karo kowe
A
 yo mung kowe sing neng ati
D
 susah seneng tekan mati
Bm
 ora bakal tak tinggalke
Em
 njajal mbok titeni wae
A
 omonganku iki bener
D
 mugo wae ora minger

D
 opo enenge awakmu
G
 wes melengkapi uripku
A
 senajan kamu sangat lugu
D
 dandan wae yo ora tau
Bm
 opo maneh nganggo gincu
Em
 ben gawe mlinir lambemu
A
 rupamu pancen polosan
D
 aku coba tetep krasan

D
 nanging kok godaan teko
G
 aku seneng ro wong liyo
A
 mergane bodine tonjo
D
 bojoku tak tinggal lungo
Bm
 pancen atiku ra urus
Em
 kepincut abrakan gembus
A
 gawe aku mati alus
D
 kowe saiki ra ngurus

D
 getun kuwi tibo mburi
G
 ora bakal tibo ngarep
A
 kabeh bacut tak lakoni
D
 senajan mbiyen ati karep
Bm
 getunku soyo tenanan
Em
 yen aku nyawang dirimu
A
 sing mbiyen dadi bojoku
D
 saiki masa laluku

Reff:
      D              G
  ketemu aku ro sliramu
         A                 D
  sing saiki dadi masa laluku
  (ngosek-ngosek jos)
        Bm                  Em
  ser-seran rasane njero atiku
           A                  D
  ora nyongko sliramu mundak ayu

      D                G
  rasane aku getun tenanan
       A                    D
  medotke sliramu wektu pacaran
  (ngosek-ngosek jos)
        Bm             Em
  kabeh mau amergo jalaran
           A                      D
  ngeboti wedokan sing dadi gondolan

D
 pancen kowe ayu tenan
G
 bedo pas mbiyen pacaran
A
 dulu ra mbejaji tenan
D
 wajahmu sangat pas-pasan
Bm
 saiki kowe wes bedho
Em
 gawe aku ngelus dodo
A
 mbiyen kok tak sio-sio
D
 nganti uripmu nelongso

D
 sempet ketemu neng ndalan
G
 aku ro kowe sliringan
A
 lha kok atiku ser-seran
D
 nyawang kowe sing menawan
Bm
 saiki piye carane
Em
 aku oleh pin BBne
A
 yen wes oleh njur tak invite
D
 mugo wae di ACC

D
 lha dilalah di ACC
G
 ora nyongko bungah tenan
A
 jebul malah njur di DC
D
 yo tak tonpo kasuyatan
Bm
 mungkin kowe wes kelaran
Em
 nganti kowe wegah tenan
A
 karo aku sing ra mutu
D
 ngarep bali neng awakmu

D
 saiki wis tak ikhlasno
G
 kowe nduweke wong liyo
A
 aku yo mung iso pasrah
D
 tak jak balen kowe wegah
Bm
 yo wes ra sah tak pikirke
Em
 timbang aku mumet ndase
A
 mending aku joget wae
D
 golek lc sak ngenene

Reff:
      D              G
  ketemu aku ro sliramu
         A                 D
  sing saiki dadi masa laluku
  (ngosek-ngosek jos)
        Bm                  Em
  ser-seran rasane njero atiku
           A                  D
  ora nyongko sliramu mundak ayu
      D                G
  rasane aku getun tenanan
       A                    D
  medotke sliramu wektu pacaran
  (ngosek-ngosek jos)
        Bm             Em
  kabeh mau amergo jalaran
           A                      D
  ngeboti wedokan sing dadi gondolan

      D              G
  ketemu aku ro sliramu
         A                 D
  sing saiki dadi masa laluku
  (ngosek-ngosek jos)
        Bm                  Em
  ser-seran rasane njero atiku
           A                  D
  ora nyongko sliramu mundak ayu
      D                G
  rasane aku getun tenanan
       A                    D
  medotke sliramu wektu pacaran
  (ngosek-ngosek jos)
        Bm             Em
  kabeh mau amergo jalaran
           A                      D
  ngeboti wedokan sing dadi gondolan

   G             D
saiki aku uwes ngerti
         A              D
yen sliramu ora bakal bali
   G                  D
saiki aku coba nglalekno
      A                  D
moga iso seneng ro wong liyo

Chord untuk: Gitar, Kentrung, Ukulele senar 3 dan senar 4

Itulah kunci gitar GETUN - PENDHOZA dari nada dasar Ab, A, A#, Bb, B, C, Db, D, D#, Eb, E, F, F#, Gb, G atau G# atau sesuai nada yang kamu inginkan.

Mudah-mudahan dengan memainkan lagu GETUN - PENDHOZA ini dapat menghiburmu, dan jangan lupa mainkan juga chord lagu lainnya yang dinyanyikan oleh .

Mainkan Juga

Subscribe Our Newsletter
CAPO DOWN SCROLL SPEED CAPO UP