Ad Unit (Iklan) BIG

KONCO TEGEL - PENDHOZA



Berikut chord gitar dan lirik lagu KONCO TEGEL - PENDHOZA, Chord Ukulele Senar 4 dan Chord Ukulele Senar 3 atau Kentrung dengan kunci dasar yang mudah dimainkan bagi pemula, kamu juga dapat menggunakan chord yang versi Capo dengan menekan tombol Capo yang telah disediakan. Selamat bermain...
Band/Artist : Pendhoza
Judul lagu : Konco Tegel
Kategori : Lagu Indonesia
Chord dari : Bm

Chord dan Lirik Lagu KONCO TEGEL by PENDHOZA

Bm             G
pancene kowe kuwi konco kentel
  A
nanging ngopo bojoku
F#m
tok sleding sleding sleding tekel

(Chorus)
Bm             G
pancene kowe kuwi konco kentel
  A                  F#m
nanging ngopo bojoku tok sleding tekel
 Bm               G
ora mikir yen aku seneng tenanan
    A                 F#m
lha kok kowe sing kedanan
                       Bm
jur mbok pangan di belakang

                                          G
tanpo kondo kowe lungo malah lungo ro bojoku
                                          A
hei dasar konco ra payu sifatmu kok ora mutu
                                             F#m
ning ngarepku kuwi apik jebul bojoku mbok bribik
                                           Bm
opo ra ono sing liyo nganti bojoku meh tok pek

                                    G
wedoke yo ora mutu modal lambe ita itu
                                         A
kowe minggat ro koncoku, ngakune karo ibumu
                                       F#m
dilalahe aku ngerti ning ngarepe moto iki
                                         Bm
jebule kowe indehoi mbok kiro aku ra ngerti

(Chorus)
Bm             G
pancene kowe kuwi konco kentel
  A                  F#m
nanging ngopo bojoku tok sleding tekel
 Bm               G
ora mikir yen aku seneng tenanan
    A                 F#m
lha kok kowe sing kedanan
                       Bm
jur mbok pangan di belakang

Bm
 yo wes kabeh iki mugo wae ono hikmahe
G
 aku ra popo kowe karo koncoku dewe
A
 tetep sante senadyan ati iki loro rasane
F#m
 rasah sambat rasah susah kudu kuat atine

Bm
 mugo kowe iso dadi pasangan sing romantis
G
 senadyan uripmu susah nelongso ngenes lan miris
A
 yo wes aku tak golek gantine sing luwih modis
F#m
 rumaten mantanku kae sing lambene lambe lamis

         Bm                G
tak lilakno senadyan batin ra trimo
 A                         F#m
isaku mung misuh, kekancan saiki musuh
Bm                    G
sorry aku wes dudu koncomu maneh
   A                      F#m
mergone polahmu sing gawe aku ro kowe dadi geger

(Chorus)
Bm             G
pancene kowe kuwi konco kentel
  A                  F#m
nanging ngopo bojoku tok sleding tekel
 Bm               G
ora mikir yen aku seneng tenanan
    A                 F#m
lha kok kowe sing kedanan
                       Bm
jur mbok pangan di belakang

Bm             G
pancene kowe kuwi konco kentel
  A                  F#m
nanging ngopo bojoku tok sleding tekel
 Bm               G
ora mikir yen aku seneng tenanan
    A                 F#m
lha kok kowe sing kedanan
                       Bm
jur mbok pangan di belakang

Chord untuk: Gitar, Kentrung, Ukulele senar 3 dan senar 4

Itulah kunci gitar KONCO TEGEL - PENDHOZA dari nada dasar Ab, A, A#, Bb, B, C, Db, D, D#, Eb, E, F, F#, Gb, G atau G# atau sesuai nada yang kamu inginkan.

Mudah-mudahan dengan memainkan lagu KONCO TEGEL - PENDHOZA ini dapat menghiburmu, dan jangan lupa mainkan juga chord lagu lainnya yang dinyanyikan oleh .

Mainkan Juga

Subscribe Our Newsletter
CAPO DOWN SCROLL SPEED CAPO UP