Ad Unit (Iklan) BIG

Mending Pedot - Pendhoza



Berikut chord gitar dan lirik lagu Mending Pedot - Pendhoza, Chord Ukulele Senar 4 dan Chord Ukulele Senar 3 atau Kentrung dengan kunci dasar yang mudah dimainkan bagi pemula, kamu juga dapat menggunakan chord yang versi Capo dengan menekan tombol Capo yang telah disediakan. Selamat bermain...
Band/Artist : Pendhoza
Judul lagu : Mending Pedot
Kategori : Lagu Indonesia
Chord dari : G

Chord dan Lirik Lagu Mending Pedot - Pendhoza

Intro : 
G D G  

Reff I:
G                          D
janji janji janji marang awakku
   Em                           Bm
nyatane mung palsu palsu seko lambemu
     C                   G
sakjane aku ngerti koe kui mung ngapusi
         D
nanging opo awak iki..
                       G  D
iseh tresno setengah mati..

G
aduh puyeng sirah iki (sirah iki)
               D
mubeng ra karuan mikirke koe cah ayu (cah ayu)
                 Em
sing nggawe pikiran ning ngopo kok koyo ngene
              Bm
mbendino tok sepele'ke..
           C
opo ora mikir koe ki sing tak tresnani
            G
opo uwes lali koe ki sing tak enteni
                 D
nanging kabeh janji kui wis ora terbukti
                                      G   D
mung nglarani ati pasrah karo sang Illahi..

Reff II
  G
uwes cukup cukup cukup
          D
anggonmu leh sandiworo
    Em
nek pancen ra tresno (tresno)
         Bm
luwih becik koe lungo
    C
ra iso tepo sliro
      G
gawe atiku nelongso
           D
mending pedot wae...
                      G  D
golek tresno sing liyane..

G
aku trimo pedot senajan rasane abot
D
 wes bacut kuciwo amung gawe aku loro
Em
 ati wes ra biso neruske dalane crito
Bm
 marang koe cah ayu mergo janji palsumu

C
 wes cukup semene anggonku nyanding awakmu
G
 snajan roso tresno isih ono mring sliramu
D
 saiki koe lungo seko adohing mripatku
                                   Em
 aku kudhu kuat snajan pisahan ro awakmu

Em                 D
ibarat tibo tasih ketiban ondo
      C         D       G
wes loro tambah di sio-sio
Em           D
 opo koe kui wes ora mikir
          C
timbang ngrasake tresnomu
      D
aku trimo sumingkir..

Balik ke : Reff I, Reff II

Chord untuk: Gitar, Kentrung, Ukulele senar 3 dan senar 4

Itulah kunci gitar Mending Pedot - Pendhoza dari nada dasar Ab, A, A#, Bb, B, C, Db, D, D#, Eb, E, F, F#, Gb, G atau G# atau sesuai nada yang kamu inginkan.

Mudah-mudahan dengan memainkan lagu Mending Pedot - Pendhoza ini dapat menghiburmu, dan jangan lupa mainkan juga chord lagu lainnya yang dinyanyikan oleh .

Mainkan Juga

Subscribe Our Newsletter
CAPO DOWN SCROLL SPEED CAPO UP