Ad Unit (Iklan) BIG

POKEMON (Pokoke Move On) - PENDHOZA



Berikut chord gitar dan lirik lagu POKEMON (Pokoke Move On) - PENDHOZA, Chord Ukulele Senar 4 dan Chord Ukulele Senar 3 atau Kentrung dengan kunci dasar yang mudah dimainkan bagi pemula, kamu juga dapat menggunakan chord yang versi Capo dengan menekan tombol Capo yang telah disediakan. Selamat bermain...
Band/Artist : Pendhoza
Judul lagu : POKEMON : Poko'e Move On
Kategori : Lagu Indonesia
Chord dari : G

Chord dan Lirik Lagu POKEMON (Pokoke Move On) by PENDHOZA

Intro : 
G D Em Bm C G Am D

 G          D             C       G
mas aku njaluk sing gede pangapuramu
Em    Bm            C      D
sejatine aku isih tresno awakmu
G      D          C            G
tak akoni pancene aku sing kleru
Em      Bm                 C           D
 ojo lungo kangmas, pancen aku sing salah

G                 D
cukup semene wae anggonku ngerasake
     C                       G
ngrasake sliramu sing malah soyo nyepeleke
  Em                 Bm
jare tresno aku kok aku mbok sio-sio
   C                     D
polah sak penakmu gawe atiku tambah gelo

    G                    D
kangmas dudu atiku gawe gelo atimu
    C                     G
pancen iki salahku, aku sing ninggal awakmu
  Em                     Bm
netes weluh iki mergo kangen marang kowe
 C                       D
opo kowe ngerasake opo sing tak rasakke

Reff:
   G                D
  duh dek aku wes lali
           Em
  nyambung katresnan ro kowe
      Bm
  aku wes ora wani
       C
  opo meneh mbaleni
         G
  gandengan koyo wingi
    Am          D
  sory aku ra sudi

    G                 D
  aduh deh aku wes loro
           Em                  Bm
  tak ikhlasno mugo ati uwis gelo
          C
  timbang aku gejeron
         G
  mendingan aku move on
      Am   D           G
  pokemon..pokoke move on..

 G D Em Bm C G Am D
 [2x]

G                D
ati iki isih tresno marang sliramu
    C                    G
jembarno pangapuramu kanggo awakku
    Em                      Bm
s'najan dirimu bacut cidro lan kejeron
    C                        D
kangmas mbok balio neng aku kowe ojo move on

     G              D
neng ati rasane nyesek soyo tenanan
    C                       G
anggonku ngerasake nganti koyo uwong edan
  Em                  Bm
saben mbengi yawang fotomu dadi kelingan
      C                       D
nalikane aku ro kowe foto selfie bebarengan

C       D           G        Em
 getun ati iki yen uwes ngapusi
C         D           G            Em
 salahmu dewe mergo kowe sing njalari
C          D         G        Em
 pancen salah tak akoni aku salah
       C                D         G
uwes gawe loro wes gawe uripku bubrah..

Reff:
   G                D
  duh dek aku wes lali
           Em
  nyambung katresnan ro kowe
      Bm
  aku wes ora wani
       C
  opo meneh mbaleni
         G
  gandengan koyo wingi
    Am          D
  sory aku ra sudi

    G                 D
  aduh deh aku wes loro
           Em                  Bm
  tak ikhlasno mugo ati uwis gelo
          C
  timbang aku gejeron
         G
  mendingan aku move on
      Am   D           G
  pokemon..pokoke move on..

   G                D
  duh dek aku wes lali
           Em
  nyambung katresnan ro kowe
      Bm
  aku wes ora wani
       C
  opo meneh mbaleni
         G
  gandengan koyo wingi
    Am          D
  sory aku ra sudi

    G                 D
  aduh deh aku wes loro
           Em                  Bm
  tak ikhlasno mugo ati uwis gelo
          C
  timbang aku gejeron
         G
  mendingan aku move on
      Am   D           G  
  pokemon..pokoke move on..

Chord untuk: Gitar, Kentrung, Ukulele senar 3 dan senar 4

Itulah kunci gitar POKEMON (Pokoke Move On) - PENDHOZA dari nada dasar Ab, A, A#, Bb, B, C, Db, D, D#, Eb, E, F, F#, Gb, G atau G# atau sesuai nada yang kamu inginkan.

Mudah-mudahan dengan memainkan lagu POKEMON (Pokoke Move On) - PENDHOZA ini dapat menghiburmu, dan jangan lupa mainkan juga chord lagu lainnya yang dinyanyikan oleh .

Mainkan Juga

Subscribe Our Newsletter
CAPO DOWN SCROLL SPEED CAPO UP