Ad Unit (Iklan) BIG

Tresno Saklawase - Pendhoza



Berikut chord gitar dan lirik lagu Tresno Saklawase - Pendhoza, Chord Ukulele Senar 4 dan Chord Ukulele Senar 3 atau Kentrung dengan kunci dasar yang mudah dimainkan bagi pemula, kamu juga dapat menggunakan chord yang versi Capo dengan menekan tombol Capo yang telah disediakan. Selamat bermain...
Band/Artist : Pendhoza
Judul lagu : Tresno Saklawase
Kategori : Lagu Indonesia
Chord dari : D

Chord dan Lirik Lagu Tresno Saklawase by Pendhoza

Intro : 
D  F#m Bm  G  A  
        D  A
      
Reff:
  D               F#m
  Ra….bakalan tak lalekke
    Bm              G
  kenanganku karo kowe
      A
  yo mung siji sing tak karepke
  D           F#m
  da….dio awakmu dewe
   Bm               G
  opo sing tok rasakke
      A                      D  A
  yo mung kowe tresno saklawase..

D
 tresno tulus ning ati ing njero dodo iki
F#m
 ra bakal tak lalekke janjimu sing tok ucapke
Bm
 aku bakal iling marang awakmu
     G
senajan tau nggawe cidro ning njero atiku
    A
tresno ning uripku mung tansah kanggo awakmu

D
 nanging ngopo kowe malah ninggalke aku
F#m
 roso ning ati iki ra bakal iso tok apusi
Bm
 rino klawan wengi aku tansah ngenteni
G
 tresnoku marang awakmu ra bakal iso mati
A
 ibarat banyu mili tresnaku tulus lan suci

Reff:
  D               F#m
  Ra….bakalan tak lalekke
    Bm              G
  kenanganku karo kowe
      A
  yo mung siji sing tak karepke
  D           F#m
  da….dio awakmu dewe
   Bm               G
  opo sing tok rasakke
      A                      D  A
  yo mung kowe tresno saklawase..

D
 nanging kabeh kui mung neng njero impenku
F#m
senajan janjimu mbiyen jebule yo mung palsu
Bm
 saiki tresnamu wes lungo mlayu seko aku
G
 janji seko lambemu jebule yo mung lunyu
A
 ra bedo adoh seko polah lan tingkah lakumu

D
 kabeh kuwi dadi kenangan karo kowe
F#m
 dadio awakmu dewe opo sing tok rasakke
Bm
 marang janjimu mbiyen sing wes tok ucapke
G
 saiki aku getun tibo tembe mburine
A
 mergo aku ra nggugu opo sing wes tok kandakke

Reff:
  D               F#m
  Ra….bakalan tak lalekke
    Bm              G
  kenanganku karo kowe
      A
  yo mung siji sing tak karepke
  D           F#m
  da….dio awakmu dewe
   Bm               G
  opo sing tok rasakke
      A                      D  A
  yo mung kowe tresno saklawase..

D
 Saiki kenangan ku wes bubar dadi awu
F#m
 kabeh kui wes musno ilang seko uripku
Bm
 opo mergo bondo koe banjur lungo
G
 isoku yo mung ngene ra nduwe opo opo
A
 saiki aku trimo pasrah karo sing kuoso

D
 mugo koe iso dadi koyo sing tak karepke
F#m
 urip bareng dadi siji ro koe sak lawase
Bm
 duh gusti tulungono awakku iki
 G
aku tresno ro koe ngasi tekane mati
  A
mugo awkku dewe iso urip bareng dadi siji

Reff:
  D               F#m
  Ra….bakalan tak lalekke
    Bm              G
  kenanganku karo kowe
      A
  yo mung siji sing tak karepke
  D           F#m
  da….dio awakmu dewe
   Bm               G
  opo sing tok rasakke
      A                      D  A
  yo mung kowe tresno saklawase..

  D               F#m
  Ra….bakalan tak lalekke
    Bm              G
  kenanganku karo kowe
      A
  yo mung siji sing tak karepke
  D           F#m
  da….dio awakmu dewe
   Bm               G
  opo sing tok rasakke
      A                      D  A
  yo mung kowe tresno saklawase..

Outro : 
D

Chord untuk: Gitar, Kentrung, Ukulele senar 3 dan senar 4

Itulah kunci gitar Tresno Saklawase - Pendhoza dari nada dasar Ab, A, A#, Bb, B, C, Db, D, D#, Eb, E, F, F#, Gb, G atau G# atau sesuai nada yang kamu inginkan.

Mudah-mudahan dengan memainkan lagu Tresno Saklawase - Pendhoza ini dapat menghiburmu, dan jangan lupa mainkan juga chord lagu lainnya yang dinyanyikan oleh .

Mainkan Juga

Subscribe Our Newsletter
CAPO DOWN SCROLL SPEED CAPO UP