Ad Unit (Iklan) BIG

Wegah Kelangan - Via Vallen



Berikut chord gitar dan lirik lagu Wegah Kelangan - Via Vallen, Chord Ukulele Senar 4 dan Chord Ukulele Senar 3 atau Kentrung dengan kunci dasar yang mudah dimainkan bagi pemula, kamu juga dapat menggunakan chord yang versi Capo dengan menekan tombol Capo yang telah disediakan. Selamat bermain...
Band/Artist : Via Vallen
Judul lagu : Wegah Kelangan
Kategori : Lagu Dangdut
Chord dari : Dm

Chord dan Lirik Lagu Wegah Kelangan by Via Vallen

Intro: 
Dm G C F  
        Dm G

Dm                      G
..Rungokno jerit atiku iki
C                            F
..Sing bingung noto roso ning ati
      Dm
Pengenku kowe ngerti
         G
Sing tak pikir saiki
Dm                       G
..Tulung kowe ojo salah tompo
C                        F
..Ojo mbok pikir aku ngeliyo
      Dm
Kabeh iki kahanan
     G               C
Ra iso nerusne katresnan

Reff:
Am                   F               G
...Jujur aku iseh sayang wegah kelangan
                 C              F
Mergo wes tak patri ning njero ati
                    Dm
Nanging arep piye maneh
             G           C
Iki wes kahanan kudu pisahan
A                       Dm             G
...Njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku
                    C                F
Mungkin iki wes ginaris dudu penjalukku
              Dm           G           C
Nglungani sliramu abot rasane pangapurane

Chorus:
Dm                           G
...Ora ono niatku nglarani atimu
                                 C
Rungokno aku senajane aku sing kleru
                                F
Tak akoni pancen gede roso tresnoku
                 Dm
Yo mung kanggo awakmu
Dm
Cukup pisan iki kowe loro ati
                  G               C
Ora tak baleni anggonku lek nglarani

Reff:
Am                   F               G
...Jujur aku iseh sayang wegah kelangan
                 C              F
Mergo wes tak patri ning njero ati
                    Dm
Nanging arep piye maneh
             G           C
Iki wes kahanan kudu pisahan
A                       Dm             G
...Njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku
                    C                F
Mungkin iki wes ginaris dudu penjalukku
              Dm           G           C
Nglungani sliramu abot rasane pangapurane

Chorus:
Dm                     G
...Mung kependem roso tresno
          C                  F
Bebarengan ora bakal dadi nyoto
Dm                         Am
...Pengen langgeng yo kui karepmu
        F                  E
Nanging wong tuoku ora setuju

Reff:
Am                   F               G
...Jujur aku iseh sayang wegah kelangan
                 C              F
Mergo wes tak patri ning njero ati
                    Dm
Nanging arep piye maneh
             G           C
Iki wes kahanan kudu pisahan
A                       Dm             G
...Njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku
                    C                F
Mungkin iki wes ginaris dudu penjalukku
              Dm           G           C
Nglungani sliramu abot rasane pangapurane
A                       Dm             G
...Njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku
                    C                F
Mungkin iki wes ginaris dudu penjalukku
              Dm           G           C
Nglungani sliramu abot rasane pangapurane

Chord untuk: Gitar, Kentrung, Ukulele senar 3 dan senar 4

Itulah kunci gitar Wegah Kelangan - Via Vallen dari nada dasar Ab, A, A#, Bb, B, C, Db, D, D#, Eb, E, F, F#, Gb, G atau G# atau sesuai nada yang kamu inginkan.

Mudah-mudahan dengan memainkan lagu Wegah Kelangan - Via Vallen ini dapat menghiburmu, dan jangan lupa mainkan juga chord lagu lainnya yang dinyanyikan oleh .

Mainkan Juga

Subscribe Our Newsletter
CAPO DOWN SCROLL SPEED CAPO UP