Ad Unit (Iklan) BIG

Medot Janji - ILUX ID



Berikut chord gitar dan lirik lagu Medot Janji - ILUX ID, Chord Ukulele Senar 4 dan Chord Ukulele Senar 3 atau Kentrung dengan kunci dasar yang mudah dimainkan bagi pemula, kamu juga dapat menggunakan chord yang versi Capo dengan menekan tombol Capo yang telah disediakan. Selamat bermain...

(Intro)
F Bb C Am Dm Eb C

F
kelingan mawar abang
Am
sing gemantung ning rambutmu
Bb C F
tak jogo utuh ning njero laciku..

F
rabakal ilang lan lali mergo
Am
uwes pisahan
Bb C F
kelingan kowe tego medot janji..

C
sak jerone segoro
Dm
luwih jeru loro iki
Bb
malah kowe..
C F
seneng-seneng karo ati liyo
C
njoboku ora popo
Dm
njero atiku nelongso
Bb
tresnoku mung
F C
mbok anggep dolanan..

(Chorus)
F Bb
mugo kowe bahagia
C F
karo pilihanmu
Bb F
aku mung biso nyawang kowe
Gm C
lan ngimpi bareng kowe..

F Bb
aku urung percoyo
C F
kowe mindah atimu..
Bb
nggo wong liyo..
F
sedangkan kuwi
C
lungo nglalekne aku..

F
sak bendino, saben wektu
Am
kepikiran awakmu
Bb
aku ngerti sing
C F C
dipikir ra rumongso..

F
rabakal ilang lan lali mergo
Am
uwes pisahan
Bb C F
kelingan kowe tego medot janji..

C
sak jerone segoro
Dm
luwih jeru loro iki
Bb
malah kowe..
C F
seneng-seneng karo ati liyo
C
njoboku ora popo
Dm
njero atiku nelongso
Bb
tresnoku mung
F C
mbok anggep dolanan..

(Chorus)
F Bb
mugo kowe bahagia
C F
karo pilihanmu
Bb F
aku mung biso nyawang kowe
Gm C
lan ngimpi bareng kowe..

F Bb
aku urung percoyo
C F
kowe mindah atimu..
Bb
nggo wong liyo..
F
sedangkan kuwi
C
lungo nglalekne aku..

(Int.)
Bb C Am Dm Gm C F
Bb C Am Dm Gm C F

(Chorus)
F Bb
mugo kowe bahagia
C F
karo pilihanmu
Bb F
aku mung biso nyawang kowe
Gm C
lan ngimpi bareng kowe..

F Bb
aku urung percoyo
C F
kowe mindah atimu..
Bb
nggo wong liyo..
F
sedangkan kuwi
C
lungo nglalekne aku..

(Outro)
F Bb C Am Dm Gm C C F


Itulah kunci gitar Medot Janji - ILUX ID dari nada dasar Ab, A, A#, Bb, B, C, Db, D, D#, Eb, E, F, F#, Gb, G atau G# atau sesuai nada yang kamu inginkan.

Mudah-mudahan dengan memainkan lagu Medot Janji - ILUX ID ini dapat menghiburmu, dan jangan lupa mainkan juga chord lagu lainnya yang dinyanyikan oleh .

Mainkan Juga

Subscribe Our Newsletter
CAPO DOWN SCROLL SPEED CAPO UP