Ad Unit (Iklan) BIG

Yowes Modaro - Aftershine ft Damara DE



Berikut chord gitar dan lirik lagu Yowes Modaro - Aftershine ft Damara DE, Chord Ukulele Senar 4 dan Chord Ukulele Senar 3 atau Kentrung dengan kunci dasar yang mudah dimainkan bagi pemula, kamu juga dapat menggunakan chord yang versi Capo dengan menekan tombol Capo yang telah disediakan. Selamat bermain...

[Intro]
F G Em Am
Dm G C

[Verse]
F
Rino ing wayah wengi
G
Aku eling kowe
C G
Sek mbiyen ngancani
Am Dm
Susah seneng dilakoni bebarengan
G C F G
Tanpo terpikirkan akhire bubaran

C F
Atiku lara njobo njerone ambyar
G
Nyawang sliramu
C G
Andang nduwe gandhengan
Am Dm
Iki ati udu bahan nggo dolanan
G C G
Aku trimo ngalah muga kowe bungah

[Chorus]
C
Mbok yo tulung sadaro
G
Ojo sepenake dhewe
Am
Kira-kira ra tresna
Em
Ora ko ngene carane
F
Waton ninggal lunga
C
Gandheng karo wong liya
Dm G
Yowes orapopo karma isih ana
C
Yowes modaro

[Interlude]
F G Em Am
A Dm G C

[Verse]
F
Opo kowe ora ngrumangsani
G
Aku merjuangke
C G
Esuk awan wengi
Am Dm
Golek rejeki tak nggo ndandani
G C
Basan kowe dadi lali sik ngancani

[Bridge]
F G
Sepurane kangmas
C G Am
Aku ninggal lunga
Dm G C
Aku sadar aku wis nglarani
F G Em E
Aku yo pengen bahagia
Dm
Jujur kesel mlarat
G
Urip rekoso

[Chorus]
C
Mbok yo tulung sadaro
G
Ojo sepenake dhewe
Am
Kira-kira ra tresna
Em
Ora ko ngene carane
F
Waton ninggal lunga
C
Gandheng karo wong liya
Dm G
Yowes orapopo karma isih ana
C
Yowes modaro sadaro

G
Ojo sepenake dhewe
Am
Kira-kira ra tresna
Em
Ora ko ngene carane
F
Waton ninggal lunga
C
Gandheng karo wong liya
Dm G
Yowes orapopo karma isih ana
C C
Yowes modaro


Itulah kunci gitar Yowes Modaro - Aftershine ft Damara DE dari nada dasar Ab, A, A#, Bb, B, C, Db, D, D#, Eb, E, F, F#, Gb, G atau G# atau sesuai nada yang kamu inginkan.

Mudah-mudahan dengan memainkan lagu Yowes Modaro - Aftershine ft Damara DE ini dapat menghiburmu, dan jangan lupa mainkan juga chord lagu lainnya yang dinyanyikan oleh .

Mainkan Juga

Subscribe Our Newsletter
CAPO DOWN SCROLL SPEED CAPO UP