Ad Unit (Iklan) BIG

Amergo Sayang (Ska Reggae) - Happy Asmara



Berikut chord gitar dan lirik lagu Amergo Sayang (Ska Reggae) - Happy Asmara, Chord Ukulele Senar 4 dan Chord Ukulele Senar 3 atau Kentrung dengan kunci dasar yang mudah dimainkan bagi pemula, kamu juga dapat menggunakan chord yang versi Capo dengan menekan tombol Capo yang telah disediakan. Selamat bermain...
Band/Artist : Happy Asmara
Judul lagu : Amergo Sayang (Ska Reggae)
Chord dari : C

Chord dan Lirik Lagu Amergo Sayang (Ska Reggae) By Happy Asmara


Capo di fret 4

(Intro) C G Am Em F G C

      C                    G
Jujur aku tak sanggup bila kau jauh
    Am                 Em
Selalu ku menunggu kehadiranmu
F                C
Abot nyonggo amergo rindu
      Dm              G
Sesek rasane pengen ketemu..

      C                   G
Sayangku ku tak bisa bila kau jauh
       Am                  Em
Rasane wedi kelangan njero atiku
F                   C
Tansah eling marang esemmu
      Dm          G
Kabeh iki mergo sayangku..

  C
Seminggu ra kroso..
G              Am
kowe lan aku.. ora ketemu..
F                     C
 Sabendino tak tembangne
             Dm           G
Roso kangen iki.. ono dodoku..

    C
Tak jalok ning kono..
  G                 Am
jogonen tresnomu.. Amung kanggo aku
F                     C
 Tak titip tembang rindu
               Dm
Gawe nggugah kangen..
               G
lan roso tresnomu..

C
Kerlap kerlipe lintang
       G
Tansah ngancani saben bengiku
    Am                     F
Padange rembulan sing dadi saksi
   G             C
Nandang kangenku, Bebasane miber
G
sukmo iki ono ning sandingmu
Am                F
 Mergo tanpo kowe atiku dadi sepi
G
Lan kroso sintru..

(Chorus)
      C                    G
Jujur aku tak sanggup bila kau jauh
    Am                 Em
Selalu ku menunggu kehadiranmu
F                C
Abot nyonggo amergo rindu
      Dm              G
Sesek rasane pengen ketemu..

      C                   G
Sayangku ku tak bisa bila kau jauh
       Am                  Em
Rasane wedi kelangan njero atiku
F                   C
Tansah eling marang esemmu
      Dm          G
Kabeh iki mergo sayangku..

(Interlude) C G Am Em F G C

  C
Seminggu ra kroso..
G              Am
kowe lan aku.. ora ketemu..
F                     C
 Sabendino tak tembangne
             Dm           G
Roso kangen iki.. ono dodoku..

    C
Tak jalok ning kono..
  G                 Am
jogonen tresnomu.. Amung kanggo aku
F                     C
 Tak titip tembang rindu
               Dm
Gawe nggugah kangen..
               G
lan roso tresnomu..

C
Kerlap kerlipe lintang
       G
Tansah ngancani saben bengiku
    Am                     F
Padange rembulan sing dadi saksi
   G             C
Nandang kangenku, Bebasane miber
G
sukmo iki ono ning sandingmu
Am                F
 Mergo tanpo kowe atiku dadi sepi
G
Lan kroso sintru..

(Chorus)
      C                    G
Jujur aku tak sanggup bila kau jauh
    Am                 Em
Selalu ku menunggu kehadiranmu
F                C
Abot nyonggo amergo rindu
      Dm              G
Sesek rasane pengen ketemu..

      C                   G
Sayangku ku tak bisa bila kau jauh
       Am                  Em
Rasane wedi kelangan njero atiku
F                   C
Tansah eling marang esemmu
      Dm          G
Kabeh iki mergo sayangku..

(Outro) C G Am Em F G C


Itulah kunci gitar Amergo Sayang (Ska Reggae) - Happy Asmara dari nada dasar Ab, A, A#, Bb, B, C, Db, D, D#, Eb, E, F, F#, Gb, G atau G# atau sesuai nada yang kamu inginkan.

Mudah-mudahan dengan memainkan lagu Amergo Sayang (Ska Reggae) - Happy Asmara ini dapat menghiburmu, dan jangan lupa mainkan juga chord lagu lainnya yang dinyanyikan oleh .

Mainkan Juga

Subscribe Our Newsletter
CAPO DOWN SCROLL SPEED CAPO UP