Ad Unit (Iklan) BIG

Ngawi Nagih Janji - Denny Caknan X Ndarboy Genk



Berikut chord gitar dan lirik lagu Ngawi Nagih Janji - Denny Caknan X Ndarboy Genk, Chord Ukulele Senar 4 dan Chord Ukulele Senar 3 atau Kentrung dengan kunci dasar yang mudah dimainkan bagi pemula, kamu juga dapat menggunakan chord yang versi Capo dengan menekan tombol Capo yang telah disediakan. Selamat bermain...
[Intro:] 
G  D  Em  D  C  
Cm

[Verse I:]
      G                  C
kowe mbiyen, ngomong tresno..
        D          G  D/F#
janji rabakal ngeliyo
         Em
jare pun manteb atimu
          Am       D   C  D
bakal ngenteni baliku..

        G        C
siseh wetan kartonyono..
      D             G  D/F#
aku pamit bablas lungo
        Em            Am
pandongamu sing tak jaluk..
 C             D
aku.. bakal mantuk..

Bm                  Em
 rino wengi aku.. kelebon impenmu
        Am
tangi-tangi pethukan bayanganmu
D
neng pikir iki..

  C                    G
bungah.. ati sing tau nduweni..
      Am            
mbendino tak rasani.. 
     D
sak iki aku bali..

[Reff:]
        G    
neng ngawi.. 
      D           Em
aku teko nagih janji
       D            C
kutho iki cen ngangeni
        G          Am
sliramu tak anti-anti..
      D           G
neng alun-alun ngawi..

      D         Em
roso iki iseh podo..
    D          C
ora ono sing bedo..
      G             Am
madep mantep karo kowe
         D      G
nek ra kowe.. ora wae..

[Interlude:]
G  D/F#  Em  D
C  G  Am  D
C         G    D/F#  Em
hu.. uu.. hu.. u..   u..

[Verse II:]
Am              A
aku neng ngawi (a..a..)
 D
aku nagih janji..

      G          C
siseh wetan kartonyono
      D             G  D/F#
aku pamit bablas lungo
        Em            Am
pandongamu sing tak jaluk..
 C             D
aku.. bakal mantuk..

Bm                  Em
 rino wengi aku.. kelebon impenmu
        Am
tangi-tangi pethukan bayanganmu
D
neng pikir iki..

        C     
oh.. bungah.. 
              G
ati sing tau nduweni..
      Am        
mbendino tak rasani.. 
     D
sak iki aku bali..

[Reff I:]
        G    
neng ngawi.. 
      D           Em
aku teko nagih janji
       D            C
kutho iki cen ngangeni
        G          Am
sliramu tak anti-anti..
      D           G
neng alun-alun ngawi..

      D         Em
roso iki iseh podo..
    D          C
ora ono sing bedo..
      G             Am
madep mantep karo kowe
         D        G   D
nek ra kowe.. ora wae..

[Reff End:]
        G  
neng ngawi.. 
      D           Em
aku teko nagih janji
       D            C
kutho iki cen ngangeni
        G          Am
sliramu tak anti-anti..
      D           G
neng alun-alun ngawi..

      D         Em
roso iki iseh podo..
    D          C
ora ono sing bedo..
      G             Am
madep mantep karo kowe..
         D        G
nek ra kowe.. ora wae..

Itulah kunci gitar Ngawi Nagih Janji - Denny Caknan X Ndarboy Genk dari nada dasar Ab, A, A#, Bb, B, C, Db, D, D#, Eb, E, F, F#, Gb, G atau G# atau sesuai nada yang kamu inginkan.

Mudah-mudahan dengan memainkan lagu Ngawi Nagih Janji - Denny Caknan X Ndarboy Genk ini dapat menghiburmu, dan jangan lupa mainkan juga chord lagu lainnya yang dinyanyikan oleh .

Mainkan Juga

Subscribe Our Newsletter
CAPO DOWN SCROLL SPEED CAPO UP