Ad Unit (Iklan) BIG

Roby WS - Dudu Jodoku



Berikut chord gitar dan lirik lagu Roby WS - Dudu Jodoku, Chord Ukulele Senar 4 dan Chord Ukulele Senar 3 atau Kentrung dengan kunci dasar yang mudah dimainkan bagi pemula, kamu juga dapat menggunakan chord yang versi Capo dengan menekan tombol Capo yang telah disediakan. Selamat bermain...
[Intro:] Am F G C Dm Am F E Am F G C Dm Am F E Am F kowe mbiyen tresno aku G C ra peduli kahananku Dm Am masio aku wong ra nduwe F E tetep tresno jarene.. Am F mbasan wis kenal de'e G C luwih sugih bagus rupane Dm Am mok larani atiku F E mok putuske tresnamu.. Reff : Am Dm kowe opo uwis lali G C karo sumpahmu ndek wingi Dm E bakal setyo nganti nyowo F E ilang tekan rogo.. Am Dm nyatane kabeh bedo G C karo janji sing mbok ucapno Dm E kowe tego nggawe loro F E nresnani wong liyo.. [Interlude:] Am F G C Dm Am F E Am F G C Dm Am F E Am F tego temen sliramu G C nggawe catu neng atiku Dm Am tak trimo masio loro F E tak empet neng njero dodo.. Am F eleng marang janjimu G C ngancani tekan matiku Dm Am jebul malah sing ono F E tresnamu kanggo wong liyo.. Reff : Am Dm kowe opo uwis lali G C karo sumpahmu ndek wingi Dm E bakal setyo nganti nyowo F E ilang tekan rogo.. Am Dm nyatane kabeh bedo G C karo janji sing mbok ucapno Dm E kowe tego nggawe loro F E nresnani wong liyo.. [Music:] Am F G C Dm Am F E Am F G C Dm Am F E Reff : Am Dm kowe opo uwis lali G C karo sumpahmu ndek wingi Dm E bakal setyo nganti nyowo F E ilang tekan rogo.. Am Dm nyatane kabeh bedo G C karo janji sing mbok ucapno Dm E kowe tego nggawe loro F E nresnani wong liyo.. Am Dm yen pancene karepmu G C pingin pisahan karo aku Dm E kudu biso ngiklasne F E masio abot rasane.. Am Dm najan gelo kuciwo G C saiki sing tak rasakno Dm E pancen uwis dalanku F E sliramu dudu jodoku.. [Outro:] Am F G E Am F G E Am F G E Am F G E Am
http://dlvr.it/SLHLXc

Itulah kunci gitar Roby WS - Dudu Jodoku dari nada dasar Ab, A, A#, Bb, B, C, Db, D, D#, Eb, E, F, F#, Gb, G atau G# atau sesuai nada yang kamu inginkan.

Mudah-mudahan dengan memainkan lagu Roby WS - Dudu Jodoku ini dapat menghiburmu, dan jangan lupa mainkan juga chord lagu lainnya yang dinyanyikan oleh  ›  Uncategorized .

Mainkan Juga

There is no other posts in this category.
Subscribe Our Newsletter
CAPO DOWN SCROLL SPEED CAPO UP