Ad Unit (Iklan) BIG

Eny Sagita - Ngamen 5



Berikut chord gitar dan lirik lagu Eny Sagita - Ngamen 5, Chord Ukulele Senar 4 dan Chord Ukulele Senar 3 atau Kentrung dengan kunci dasar yang mudah dimainkan bagi pemula, kamu juga dapat menggunakan chord yang versi Capo dengan menekan tombol Capo yang telah disediakan. Selamat bermain...
[Intro :] Am F G Am Am F G Am F Am F Am Am F Am [Verse I:] Am Dm Tak sawang sawang Kowe Ganteng tenan G C Rasane aku pengen Kenalan F Dm Kenalan ning Lesehan E Am Wonge ganteng nganggo Klambi Abang Am Dm Yen ra kleru Aku tau ketemu G C Naliko kowe barengro kancamu F Dm Mlaku mlaku karo guya guyu E Am Ombenane es jus melon karo susu Am Dm Saiki Aku nembe Ngrasakno G C Pacaran karo Wong Kertosono F Dm Gantenge..koyok arjuno E Am Esemane koyok raden Gatotkoco Am Dm Senadyan awakku kebak tatoan roto tenan G C Nanging Aku isih nduwe Roso sopan F Dm Senadyan kupingku kebak tindikan E Am Nanging Aku..Calon jutawan Am Dm Cah ganteng ojo Sumelang G C Melu aku tak jak Ngamen neng Prapatan F Dm Njalok HP mesti Keturutan E Am Angger gelem ora mangan sangang Wulan [Music:] Am Dm F E Am F Am F Am Am F Am [Verse II:] Am Dm Tak sawang sawang Kowe Ganteng tenan G C Rasane aku pengen Kenalan F Dm Kenalan ning Lesehan E Am Wonge ganteng nganggo Klambi Abang Am Dm Yen ra kleru Aku tau ketemu G C Naliko kowe barengro kancamu F Dm Mlaku mlaku karo guya guyu E Am Ombenane es jus melon karo susu Am Dm Saiki Aku nembe Ngrasakno G C Pacaran karo Wong Kertosono F Dm Gantenge..koyok arjuno E Am Esemane koyok raden Gatotkoco Am Dm Senadyan awakku kebak tatoan roto tenan G C Nanging Aku isih nduwe Roso sopan F Dm Senadyan kupingku kebak tindikan E Am Nanging Aku..Calon jutawan Am Dm Cah ganteng ojo Sumelang G C Melu aku tak jak Ngamen neng Prapatan F Dm Njalok HP mesti Keturutan E Am Angger gelem ora mangan sangang Wulan
http://dlvr.it/SQzW8Y

Itulah kunci gitar Eny Sagita - Ngamen 5 dari nada dasar Ab, A, A#, Bb, B, C, Db, D, D#, Eb, E, F, F#, Gb, G atau G# atau sesuai nada yang kamu inginkan.

Mudah-mudahan dengan memainkan lagu Eny Sagita - Ngamen 5 ini dapat menghiburmu, dan jangan lupa mainkan juga chord lagu lainnya yang dinyanyikan oleh  ›  Uncategorized .

Mainkan Juga

There is no other posts in this category.
Subscribe Our Newsletter
CAPO DOWN SCROLL SPEED CAPO UP