Ad Unit (Iklan) BIG

Bagas Putra feat Tika Meylani - Sepurane (Pilihane Wong Tuo)



Berikut chord gitar dan lirik lagu Bagas Putra feat Tika Meylani - Sepurane (Pilihane Wong Tuo), Chord Ukulele Senar 4 dan Chord Ukulele Senar 3 atau Kentrung dengan kunci dasar yang mudah dimainkan bagi pemula, kamu juga dapat menggunakan chord yang versi Capo dengan menekan tombol Capo yang telah disediakan. Selamat bermain...
[Intro:] Am A Dm Bb C [Verse I:] F aku wis lilo.. F7 Bb yen kudu ngene kahanane.. Gm roso sing tak gowo.. C tresno sing tak jogo.. F C ra oleh restu wong tuwo.. F duh kangmas aku.. Bb wis ngomongke kekarepanku.. Gm ning kepiye maneh.. C bapak lan ibuku.. F ra maringi restu.. Bb opo sing tak roso.. F podo sing tok roso.. Bb aku uwis lilo.. C ngikhlasne kowe.. lungo.. [Reff:] F D pangapuranen aku.. kangmas.. Bb aku raiso njogo C tresnamu ning njero dodo.. Am Dm masio rung.. lali.. Gm marang kowe wingi C sing tau nggemateni.. F D sepurane dek aku.. lungo.. Bb ngikhlasne kowe nyanding.. C karo wong liyo Am Dm mugio kowe bahagio.. Gm C karo dee.. sing dadi pilihane.. F Bb C F wong tuwo.. F ben tak gowone Bb kabeh kenangan sing tok gawe.. Gm sing tak jogo suwe.. Bb sing tak perjuangke.. C ora tak lalekke.. [Reff:] F D pangapuranen aku.. kangmas.. Bb aku raiso njogo C tresnamu ning njero dodo.. Am Dm masio rung.. lali.. Bb marang kowe wingi C sing tau nggemateni.. F D sepurane dek aku.. lungo.. Bb ngikhlasne kowe nyanding.. C karo wong liyo Am Dm mugio kowe bahagio.. Bb C karo dee.. sing dadi pilihane.. F wong tuwomu.. Bb C nasibku ngerteni.. F Dm senadyan loro ati.. Bb C D tresno raiso dadi siji.. wooo.. [Reff:] G E pangapuranen aku.. kangmas.. C aku raiso njogo D tresnamu ning njero dodo.. Bm Em masio rung.. lali.. C marang kowe wingi D sing tau nggemateni.. G B Em sepurane dek aku.. lungo.. C ngikhlasne kowe nyanding.. D karo wong liyo B Em mugio kowe bahagio.. C D karo dee.. sing dadi pilihane.. Am D karo dee.. sing dadi pilihane.. C Cm D G wong tuwomu.. ngapuranen aku..
http://dlvr.it/SVLPnL

Itulah kunci gitar Bagas Putra feat Tika Meylani - Sepurane (Pilihane Wong Tuo) dari nada dasar Ab, A, A#, Bb, B, C, Db, D, D#, Eb, E, F, F#, Gb, G atau G# atau sesuai nada yang kamu inginkan.

Mudah-mudahan dengan memainkan lagu Bagas Putra feat Tika Meylani - Sepurane (Pilihane Wong Tuo) ini dapat menghiburmu, dan jangan lupa mainkan juga chord lagu lainnya yang dinyanyikan oleh  ›  Uncategorized .

Mainkan Juga

There is no other posts in this category.
Subscribe Our Newsletter
CAPO DOWN SCROLL SPEED CAPO UP