Abah Lala – Ojo Dibandingke (feat. Iyana)

[Verse I:] G mung ko ngene C kok dibanding-bandingke.. D G saing-saingke yo mesti kalah.. G -G/B C ku berharap engkau mengerti.. D G C D G dihati ini.. hanya ada kamu.. G C jelas bedo yen dibandingke.. D G ora ono sing tak pamerke.. Em Am aku raiso yen kon gawe-gawe.. C D jujur sak onone.. G C sopo wonge sing ra loro ati.. D G wes ngancani tekan semene.. Em Am nanging kabeh ora ono artine.. C D ra ono ajine.. [Reff :] G mung ko ngene C kok dibanding-bandingke.. D G saing-saingke yo mesti kalah.. G C tak oyak o aku yo ora mampu.. D G mung sak kuatku mencintaimu.. G C ku berharap engkau mengerti.. D G dihati ini.. hanya ada kamu.. [Music:] C D G Em Am C D [Verse II:] G C sopo wonge sing ra loro ati.. D G wes ngancani tekan semene.. Em Am nanging kabeh ora ono artine.. C D ra ono ajine.. [Reff :] G mung ko ngene C kok dibanding-bandingke.. D G saing-saingke yo mesti kalah.. G C tak oyak o aku yo ora mampu.. D G mung sak kuatku mencintaimu.. G C ku berharap engkau mengerti.. D G dihati ini.. hanya ada kamu.. G mung ko ngene C kok dibanding-bandingke.. D G saing-saingke yo mesti kalah.. G C tak oyak o aku yo ora mampu.. D G mung sak kuatku mencintaimu.. G C ku berharap engkau mengerti.. D G dihati ini.. hanya ada kamu.. G C aku yakin engkau dan aku.. D G kan bersatu hingga akhir waktu.. [Outro:] D Em F#m G
http://dlvr.it/SS0Ygv