Aku Cah Kerjo – Pendhoza (Versi Kentrung)

Band/Artist : Pendhoza
Judul lagu : Aku cah kerjo
Kategori : Lagu Indonesia
Chord dari : E
Jika kamu suka dengan lagu ini kamu bisa membelinya lewat media digital seperti iTunes, Amazon, Joox, Spotify, atau media pembelian online musik lainnya. Kami harap lagu tersebut dapat menghiburmu. Berikut ini adalah CHORD GITAR dan kentrung serta lirik dari lagu tersebut…

Chord dan Lirik Lagu Aku Cah Kerjo – Pendhoza (Versi Kentrung)

E  B  C#m G#m A  E  B

[Nella:]
E B
Bebasan Nunggu Mongso Rendeng
C#m G#m
Anggonku Leh Ngenteni Kowe
A E
Wis Ono Sesasi
A B
Genep Dino Iki

[Nella:]
E B
Mas Yen Pancen Tresnoku Iki
C#m G#m
Mbok Anggep Ra Ono Gunane
A E A B
Aku Ra Kuciwo Lan Aku Ra Loro

[Reff:]
E B
Dek Lungaku Ra Keget Cidro
C#m G#m
Aku Lagi Pengen Mikir Kerjo
A E
Tak Jaluk Kowe Ojo
B
Ke Loro-Loro

E B
Dek Tresnoku Mung Siji Kowe
C#m G#m
Langit Bumi Kang Dadi Seksine
A E
Yen Neng Ati Ra Ono
B
Wanito Liyo

A B
Kowe Rasah Sok Mutusi
G#m C#m
Aku Ra Neng Endi-Endi
A B E
Aku Lungo Among Golek Rejeki

[Ngerapp :]
E
Pangapurane Awakku,
Ra Tau Nyanding Sliramu
B
Mergo Tuntutan Kerjoku,
Nganti Ora Nduwe Wektu
C#m
Wektu Kanggo Ngancani
Ugo Ngeterke nyanyi
G#m
Kowe kudu ngerti
lungaku nggolek rejeki
A
Dungakno lakuku
ngayaki kewajibanku
E
Senajan abot kanggomu
nanging kuatno atimu
B
Wis dadi kahanan
aku lungo aduh paran
B
Ora bakal kelendrang
nyanding wedokan liyan

[Reff: Nella]
E B
Mas yen pancen kuwi karepmu
C#m G#m
aku yo mung tansah biso nunggu
A E B
tak kuatne atiku tanpo sliramu
E B
Mas nadyan kowe lungo kerja
C#m G#m
sing tak jalok kowe tetep setio
A E B
ojo nganti kegudo wanito lio

[Ngerapp :]
E
Ojo Keloro Loro
Lungaku Ra Netes Cidro
B
Opo Maneh Ati Mikir
Aku Wes Ora Tresno
C#m
Ya Mung Kowe Sing Tansah
Ono Neng Njero Dodo
G#m
Ra Ono Tresno Liyo
Mergo Aku Tansah Setyo
A
Kudu Percoyo Tresnoku
Iki Mung Siji Kowe
E
Wani Sumpah Mati
Neng Ati Ra Ono Liyane
B
Janjiku Tak Buktekne
Ora Mung Ono Lambe
B
Tunggunen Baliku Bebrayan
Tekan Sak Lawase

[Reff:]
E B
Dek Lungaku Ra Keget Cidro
C#m G#m
Aku Lagi Pengen Mikir Kerjo
A E
Tak Jaluk Kowe Ojo
B
Ke Loro-Loro

E B
Dek Tresnoku Mung Siji Kowe
C#m G#m
Langit Bumi Kang Dadi Seksine
A E
Yen Neng Ati Ra Ono
B
Wanito Liyo

A B
Kowe Rasah Sok Mutusi
G#m C#m
Aku Ra Neng Endi-Endi
A B E
Aku Lungo Among Golek Rejeki

[Ngerapp :]
E
Anggonku Ngabari
Yo Mung Lewat Bbm-Man
B
Kadang Sinyal Angel
Marai Dadi Penghalang
C#m
Ning Yo Kudu Sabar
Ora Usah Nggo Nesunan
G#m
Mergo Tresno Kui
Mestine Akeh Pacoban
A
Sing Tak Jaluk Kowe
Ojo Nganti Ilang Roso
E
Senajan Aku Kerep
Gawe Gelo Lan Kuciwo
B
Jembarno Atimu Sak
jembare Laut Samudro
B
Kowe Kudu Ngerti
Yen Aku Iki Mung Cah Kerjo

[Reff : Nella]
E B
Mas Yen Pancen Kuwi Karepmu
C#m G#m
Aku Yo Mung Tansah Biso Nunggu
A E B
Tak Kuatne Atiku Tanpo Sliramu

[Nella:]
E B
Mas Nadyan Kowe Lungo Kerjo
C#m G#m
Sing Tak Jaluk Kowe Tetep Setyo
A E B
Ojo Nganti Ke godho Wanito Liyo

[Ending :]
A B E
Sabaro Aku Yo Mung Cah Kerjo

Tags: Kunci dasar Gitar, Kentrung, Ukulele senar 3 dan 4