Aku Cah Lhoos – Happy Asmara

Band/Artist : Happy Asmara
Judul lagu : Aku Cah Lhoos
Chord dari : C

Chord dan Lirik Lagu Aku Cah Lhoos By Happy Asmara


(Intro) C F G C G
C F G C G

C F
kowe sing tak tresno ning njero atiku
C G
ning nyatane pikiranmu atos koyo watu
C F
roso sayangku mung mbok gawe tukar padu
C G C G
kabeh omongku ning ngarepmu kleru..

C F
kabeh polahku amung nggawe nesumu
C G
suwe suwe mumet tenan sirahku
F G
yen tak pikir pikir ra ono hasile
F G
yen tak gagas gagas ra ono untunge..

(Chorus)
C
wis sak karepmu arep piye polahmu
F
ra tak gugu..
G
wis sak karepmu piye wae ngomongmu
C G
ra tak rungokne kupingku
F G
kuat tak tunggoni nek ra kuat..
C G
tak tinggal turu..

C
wis sak karepmu arep piye polahmu
F
ra tak gugu..
G
wis sak karepmu piye wae ngomongmu
C G
ra tak rungokne kupingku
F G
kuat tak tunggoni nek ra kuat..
C G
tak tinggal turu..

(Int.) C F G C G
C F G C G

C F
kowe sing tak tresno ning njero atiku
C G
ning nyatane pikiranmu atos koyo watu
C F
roso sayangku mung mbok gawe tukar padu
C G C G
kabeh omongku ning ngarepmu kleru..

C F
kabeh polahku amung nggawe nesumu
C G
suwe suwe mumet tenan sirahku
F G
yen tak pikir pikir ra ono hasile
F G
yen tak gagas gagas ra ono untunge..

(Chorus)
C
wis sak karepmu arep piye polahmu
F
ra tak gugu..
G
wis sak karepmu piye wae ngomongmu
C G
ra tak rungokne kupingku
F G
kuat tak tunggoni nek ra kuat..
C G
tak tinggal turu..

C
wis sak karepmu arep piye polahmu
F
ra tak gugu..
G
wis sak karepmu piye wae ngomongmu
C G
ra tak rungokne kupingku
F G
kuat tak tunggoni nek ra kuat..
C
tak tinggal turu..

F G
kuat tak tunggoni nek ra kuat..
C
tak tinggal turu..