Alun Alun Nganjuk 2 – Rina Amelia Feat Budi

[Intro:] Am Em Am F Dm Dm Dm E Am Em Am F Dm Dm Dm E Am Em Am lintang.. lintang tak takoni F Dm opo kowe ngerti Dm Dm E wong sing tak tresnani.. Am Em Am bulan.. kondho yen ra ngerti F Dm nganti natas wengi Dm Dm iseh tak goleki.. E rino lan wengi F Am sing tak anti-anti Dm nanging neng endi E anggonku nggoleki.. Am Em Am angin.. sak paran lakumu F Dm critakno kangenku Dm Dm E iseh setyo nunggu.. Am Em Am dino.. minggu ganti sasi F Dm eluhku ngancani Dm Dm opo kowe ngerti.. E F Am kutho iki.. wis tak kiteri Dm E Am nganti sok kapan tetep tak enteni.. Reff : Am Dm ning alun-alun nganjuk iki G C nadyan saiki dadi sepi Am Dm nanging aku ra biso lali E F E marang janji setyo kang kepatri.. Am Dm gencar-gencar lampune kutho G C gawe kahanan maleh bedo Am Dm nanging tresnaku iseh podo E Am koyo janji naliko semono.. [Featuring:] A Dm cah ayu aku ora lali G C E tresnamu iseh tak gondheli A Dm kangenku malah soyo ndodro E Am entenono aku enggal teko.. [Music:] Am Dm G C E A Dm Am E Am E Am Em Am lintang.. lintang tak takoni F Dm opo kowe ngerti Dm Dm E wong sing tak tresnani.. Am Em Am bulan.. kondho yen ra ngerti F Dm nganti natas wengi Dm Dm iseh tak goleki.. E rino lan wengi F Am sing tak anti-anti Dm nanging neng endi E anggonku nggoleki.. Am Em Am angin.. sak paran lakumu F Dm critakno kangenku Dm Dm E iseh setyo nunggu.. Am Em Am dino.. minggu ganti sasi F Dm eluhku ngancani Dm Dm opo kowe ngerti.. E F Am kutho iki.. wis tak kiteri Dm E Am nganti sok kapan tetep tak enteni.. Reff : Am Dm ning alun-alun nganjuk iki G C nadyan saiki dadi sepi Am Dm nanging aku ra biso lali E F E marang janji setyo kang kepatri.. Am Dm gencar-gencar lampune kutho G C gawe kahanan maleh bedo Am Dm nanging tresnaku iseh podo E Am koyo janji naliko semono.. [Featuring:] A Dm cah ayu aku ora lali G C E tresnamu iseh tak gondheli A Dm kangenku malah soyo ndodro E Am entenono aku enggal teko.. E Am entenono aku enggal teko..
http://dlvr.it/SLCq1X