Amergo Sayang (Ska Reggae) – Happy Asmara

Band/Artist : Happy Asmara
Judul lagu : Amergo Sayang (Ska Reggae)
Chord dari : C

Chord dan Lirik Lagu Amergo Sayang (Ska Reggae) By Happy Asmara


Capo di fret 4

(Intro) C G Am Em F G C

C G
Jujur aku tak sanggup bila kau jauh
Am Em
Selalu ku menunggu kehadiranmu
F C
Abot nyonggo amergo rindu
Dm G
Sesek rasane pengen ketemu..

C G
Sayangku ku tak bisa bila kau jauh
Am Em
Rasane wedi kelangan njero atiku
F C
Tansah eling marang esemmu
Dm G
Kabeh iki mergo sayangku..

C
Seminggu ra kroso..
G Am
kowe lan aku.. ora ketemu..
F C
Sabendino tak tembangne
Dm G
Roso kangen iki.. ono dodoku..

C
Tak jalok ning kono..
G Am
jogonen tresnomu.. Amung kanggo aku
F C
Tak titip tembang rindu
Dm
Gawe nggugah kangen..
G
lan roso tresnomu..

C
Kerlap kerlipe lintang
G
Tansah ngancani saben bengiku
Am F
Padange rembulan sing dadi saksi
G C
Nandang kangenku, Bebasane miber
G
sukmo iki ono ning sandingmu
Am F
Mergo tanpo kowe atiku dadi sepi
G
Lan kroso sintru..

(Chorus)
C G
Jujur aku tak sanggup bila kau jauh
Am Em
Selalu ku menunggu kehadiranmu
F C
Abot nyonggo amergo rindu
Dm G
Sesek rasane pengen ketemu..

C G
Sayangku ku tak bisa bila kau jauh
Am Em
Rasane wedi kelangan njero atiku
F C
Tansah eling marang esemmu
Dm G
Kabeh iki mergo sayangku..

(Interlude) C G Am Em F G C

C
Seminggu ra kroso..
G Am
kowe lan aku.. ora ketemu..
F C
Sabendino tak tembangne
Dm G
Roso kangen iki.. ono dodoku..

C
Tak jalok ning kono..
G Am
jogonen tresnomu.. Amung kanggo aku
F C
Tak titip tembang rindu
Dm
Gawe nggugah kangen..
G
lan roso tresnomu..

C
Kerlap kerlipe lintang
G
Tansah ngancani saben bengiku
Am F
Padange rembulan sing dadi saksi
G C
Nandang kangenku, Bebasane miber
G
sukmo iki ono ning sandingmu
Am F
Mergo tanpo kowe atiku dadi sepi
G
Lan kroso sintru..

(Chorus)
C G
Jujur aku tak sanggup bila kau jauh
Am Em
Selalu ku menunggu kehadiranmu
F C
Abot nyonggo amergo rindu
Dm G
Sesek rasane pengen ketemu..

C G
Sayangku ku tak bisa bila kau jauh
Am Em
Rasane wedi kelangan njero atiku
F C
Tansah eling marang esemmu
Dm G
Kabeh iki mergo sayangku..

(Outro) C G Am Em F G C