BALUNGAN KERE – NDARBOY GENK

Band/Artist : Ndarboy Genk
Judul lagu : Balungan Kere
Chord dari : D

Chord dan Lirik Lagu BALUNGAN KERE by NDARBOY GENK

[Intro:] 
D Em A D
Gm D Bm Em A D

[Verse:]
D Em
Mbiyen aku tau kelangan
A D
Nganti saiki isih kelingan
Bm B Em
Kowe sing tak anti anti
A
Bebrayan tekane pati
D Gm A
Jebule mblenjani janji...

D Em
kabeh iki mergo kahanan
A D
ben iso nyukupi kebutuhan
F# Bm B Em
aku kerjo esuk sore
A
nanging kowe sambat wae
D
jarene balungan kere..

[Reff:]
G
opo pancen wis nasibku..
A G F#m
kudu pisahan karo sliramu
B Em
jaremu arep nompo opo anane
A
nanging nyatane tresnaku
D
mbok sepelekke..

Am D G
kudune kowe ngerteni
A G F#m
kabeh mung titipane gusti
B Em
senajan atiku wis bubrah
A
ngandelingno ning ibadah
D
gusti sing paringi berkah

[Bridge:]
D A Bm F#m
sena jan balungan kere
G D
ora kendo nyambut gawe
Bm F#m
senajan dalan ra alus
G A D
sing penting wani terus

[Interlude:]
Bm G A D
Em A D Bm
Em A D

[Verse:]
D Em
kabeh iki mergo kahanan
A D
ben iso nyukupi kebutuhan
F# Bm B Em
aku kerjo esuk sore
A
nanging kowe sambat wae
D
jarene balungan kere..

[Reff:]
G
opo pancen wis nasibku..
A G F#m
kudu pisahan karo sliramu
B Em
jaremu arep nompo opo anane
A
nanging nyatane tresnaku
D
mbok sepelekke..

Am D G
kudune kowe ngerteni
A G F#m
kabeh mung titipane gusti
B Em
senajan atiku wis bubrah
A
ngandelingno ning ibadah
D
gusti sing paringi berkah

[Ending:]
Bm B Em
senajan atiku wis bubrah
A
ngandelingno ning ibadah
D
gusti sing paringi berkah..

[Outro:]
G A D

Chord untuk: Gitar, Kentrung, Ukulele senar 3 dan senar 4