Bojo Galak – Pendhoza

Band/Artist : Pendhoza
Judul lagu : Bojo Galak
Kategori : Lagu Indonesia
Chord dari : G
Jika kamu suka dengan lagu ini kamu bisa membelinya lewat media digital seperti iTunes, Amazon, Qobuz, Joox, Langit Musik, Spotify, Deezer, KKBOX dan media pembelian online musik lainnya. Semoga lagu tersebut dapat menghibur Kamu. Berikut ini adalah chord gitar dan kentrung serta lirik dari lagu tersebut…

Chord Gitar dan Kentrung Lagu Bojo Galak – Pendhoza

Intro:
G D Em D C G Am D

G D Em D
Wis nasipe kudu koyo ngene
Am E D
Nduwe bojo kok ra tau ngepenakke
Bm E D E
Seneng muring omongane sengak
C D G
Kudu tak trimo bojoku pancen galak

G D Em D
Sak bendino rasane ora karuan
Am
Ngrasakke bojoku
E D
Sing ra tau perhatian
Bm
Nanging piye maneh
E Am
Atiku wes kadung tresno
C
Senajan batinku ngampet
D G
Ono njero dodo

reff:
G D
Yo wis ben nduwe bojo sing galak
Em D
Yo wis ben sing omongane sengak
C G
Seneng nggawe aku susah
C D
Nanging aku wegah pisah

G D
Tak tompo nganggo tulus ing ati
Em D
Tak trimo sliramu tekan saiki
C G
Mungkin wis dadi jodone
Am D G
Snajan kahanane koyo ngene

G D
Sungguh keterlaluan,
Em
bojoku sing saiki
D
Kleru sitik wae
C
Aku mesti diseneni
G
Ameh dolan ro konco
C
kok ora di olehke
D
Senengane nuduh
G
dikiro lungo ro liyane

D
Yen wes ngono
Em
aku mung biso meneng
D
Tak jelasno malah
C
mung gawe kowe sepaneng
G Am
Dimatamu aku iki ora tau bener
Am
Kabeh mbok salahno
D G
Rumongso wes paling pinter

ulang reff:

G D
Tak tompo nganggo tulus ing ati
Em D
Tak trimo sliramu tekan saiki
C G
Mungkin wis dadi jodone
Am D G
Snajan kahanane koyo ngene

G D
Ibarate dele sing uwis dadi tempe
Em
Kudu tak lakoni yen
D
Pancen ngene dalane
C G
Abote nduwe bojo sing galak
C
Nek ra keturutan
D
Senengane mencak mencak
G D
Ra usah di getuni aku kudu kuat ati
Em D
Nganti tekan mati sliramu tetep ning ati
C G
Di stel kendo wae tak nikmati uripe
C
Senajane galak bojoku
D G
Pancen sing ayu dewe

C D
Kuat dilakoni
Bm Em
Nek ra kuat ditinggal ngopi
C D G
Tetep cinta Senajan bojoku galak

ulang reff:

G D
Tak tompo nganggo tulus ing ati
Em D
Tak trimo sliramu tekan saiki
C G
Mungkin wis dadi jodone
Am D G
Snajan kahanane koyo ngene