Bojo Galak – Via Vallen

Band/Artist : Via Vallen
Judul lagu : Bojo Galak
Kategori : Dangdut Indonesia
Chord dari : E

Chord Gitar dan Kentrung Lagu Bojo Galak – Via Vallen

Intro:
E B C#m G#m
A E A B

Verse I:
E B C#m B
Wes nasipe kudu koyo ngene...
F#m C# B
Duwe bojo kok ra tau ngepenakke
G#m C# F#m
Seneng muring omongane sengak..
A B E B
Kudu tak trimo bojoku pancen galak

E B C#m B
Saben dino rasane ora karuan..
F#m C# B
Ngrasakke bojoku sing ra tau perhatian
G#m B C# F#m
Nanging piye maneh atiku wes kadung tresno
A B E B
Senajan bathinku ngempet ono jero dodo

Chorus:
E B
Yo wes ben duwe bojo sing galak
C#m B
Yo wes ben sing omongane sengak
A E
Seneng nggawe aku susah
A B
Nanging aku wegah pisah
E B
Tak tompo nganggo tulus ning ati
C#m B
Tak trimo sliramu tekan sak iki
A E
Mungkin wes dadi jodone
A B E
Senajan kahanane koyo ngene

Verse II:
E B C#m
Sungguh keterlaluan bojoku seng sak iki
B A
Kleru sitik wae aku mesti diseneni
E A
Ameh dolan ro konco kok ora di olehke
B E
Senengane nuduh dikiro lungo ro liane

B C#m
Yen wes ngono aku mung iso meneng
B A
Tak jelasno malah mung gawe kowe sepaneng
E A
Di matamu aku iki ora tau bener
B
Kabeh mbok salahno
E
rumongso wes paling pinter

Chorus:
E B
Yo wes ben duwe bojo sing galak
C#m B
Yo wes ben sing omongane sengak
A E
Seneng nggawe aku susah
A B
Nanging aku wegah pisah
E B
Tak tompo nganggo tulus ning ati
C#m B
Tak trimo sliramu tekan sak iki
A E
Mungkin wes dadi jodone
A B E
Senajan kahanane koyo ngene

Verse III:
E B
Ibarate dele seng uwes dadi tempe
C#m B
Kudu tak lakoni yen pancen ngene dalane
A E
Abote duwe bojo seng galak
A B
Ne ra keturutan senengane mencak mencak

E B
Ra sah di getuni aku kudu kuat ati
C#m B
Nganti tekan mati sliramu tetep ning ati
A E
Distel kendo wae tak nikmati uripe
A
Senajane galak bojoku
B E
pancen seng ganteng dewe

Bridge:
A B G#m B C#m
Kuwat dilakoni ne ra kuwat ditinggal ngopi
A B E
tetap cinta senajan bojoku galak

Solo:
E B C#m B
A E A B
E B C#m B
A E A B

Chorus:
E B
Yo wes ben duwe bojo sing galak
C#m B
Yo wes ben sing omongane sengak
A E
Seneng nggawe aku susah
A B
Nanging aku wegah pisah
E B
Tak tompo nganggo tulus ning ati
C#m B
Tak trimo sliramu tekan sak iki
A E
Mungkin wes dadi jodone
A B E
Senajan kahanane koyo ngene

E B
Yo wes ben duwe bojo sing galak
C#m B
Yo wes ben sing omongane sengak
A E
Seneng nggawe aku susah
A B
Nanging aku wegah pisah
E B
Tak tompo nganggo tulus ning ati
C#m B
Tak trimo sliramu tekan sak iki
A E
Mungkin wes dadi jodone
A B E
Senajan kahanane koyo ngene