DEMI KOWE – PENDHOZA (SKA VERSION)

Band/Artist : Pendhoza
Judul lagu : Demi Kowe
Kategori : Versi Ska Reggae
Chord dari : D

Chord dan Lirik Lagu DEMI KOWE by PENDHOZA (SKA VERSION)

Intro:
Bm G A D F#
Bm G A D

D
dik aku bali...
F#m
arep nepati janji
G A D
tak jaluk kowe ra ngapusi..
D
lungaku wingi..
F#m
amung golek rejeki
G A D
tak buktekke kowe ojo mbedo ati..

G
wes seprene suwene
D
aku lungo ninggal kowe
G A D
adoh paran yo mung dinggo kowe..

Reff:
Bm G
aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
A D F#
demi kowe ben supoyo tetep mulyo..
Bm
tresnaku ra bakal ilang
G
senajan adoh paranku
A D
setiaku karo kowe tekan matiku..

Bm
aku lungo ra ngilang nanging mergo kahanan
G
aku ora ngapusi bakal tak perjuangkan
D
mikir masa depan karo golek modal
A
dinggo sesuk rabi duduk di pelaminan
Bm
mugo gusti ngijabahi aku kowe dadi siji
G
bakal urip bebrayan ojo wedi kelangan
D
aku ning sandingmu ngancani uripmu
A
mergo yo mung kowe sing gawe seneng atiku

G
wes seprene suwene
D
aku lungo ninggal kowe
G A D
adoh paran yo mung dinggo kowe..

Reff:
Bm G
aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
A D F#
demi kowe ben supoyo tetep mulyo..
Bm
tresnaku ra bakal ilang
G
senajan adoh paranku
A D
setiaku karo kowe tekan matiku..

Bm
mergo tresno aku biso adoh paran njogo roso
G
godaan teko nanging aku ora ngiwo
D
saiki wis urip bareng susah seneng dilakoni
A
ono kowe aku wani ngadepi urip iki
Bm
matur suwun wis gelem nompo aku
G
sampun percoyo karo janji janjiku
D
bakal tak jogo tekan ing patiku
A
kanggoku awakmu kuwi harga diriku

G
wes seprene suwene
D
aku lungo ninggal kowe
G A D
adoh paran yo mung dinggo kowe..

Reff:
Bm G
aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
A D F#
demi kowe ben supoyo tetep mulyo..
Bm
tresnaku ra bakal ilang
G
senajan adoh paranku
A D
setiaku karo kowe tekan matiku..

Bm G
aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
A D F#
demi kowe ben supoyo tetep mulyo..
Bm
tresnaku ra bakal ilang
G
senajan adoh paranku
A D F#Bm
setiaku karo kowe tekan matiku..

Chord untuk: Gitar, Kentrung, Ukulele senar 3 dan senar 4