Derradru feat. Sedoyo Mawut – Ora Tak Pikir

[Intro :] F# C# D#m C# B F# G#m C# F# C# D#m C# B F# G#m C# F# [Verse I:] B C# aku sing salah.. ningarepanmu F# ratau mbok anggep D#m kabeh pengorbananku G#m yowes ora masalah C# nek cen kowe pingin bubrah F# oke kita pisah.. B ratak gondeli.. C# nek kowe pingin pergi F# ora tak tangisi D#m kowe mblenjani janji G#m ningkene ayem tentrem C# uripku tak gawe seneng F# rasah digawe sepaneng.. [Reff :] F# C# ora tak pikir jeru D#m C# ning ati tetep ngguyu B F# blas raono kuciwo G#m C# senajan mbok tinggal lungo.. F# C# ora tak gawe susah D#m C# ning ati tetep bungah B F# ora bakal nelongso G#m C# F# kelangan kowe aku ora popo.. [Music:] F# C# D#m C# B F# G#m C# F# C# D#m C# B F# G#m C# F# [Verse II:] B C# aku sing salah.. ningarepanmu F# ratau mbok anggep D#m kabeh pengorbananku G#m yowes ora masalah C# nek cen kowe pingin bubrah F# oke kita pisah.. B ratak gondeli.. C# nek kowe pingin pergi F# ora tak tangisi D#m kowe mblenjani janji G#m ningkene ayem tentrem C# uripku tak gawe seneng F# rasah digawe sepaneng.. [Reff :] F# C# ora tak pikir jeru D#m C# ning ati tetep ngguyu B F# blas raono kuciwo G#m C# senajan mbok tinggal lungo.. F# C# ora tak gawe susah D#m C# ning ati tetep bungah B F# ora bakal nelongso G#m C# F# kelangan kowe aku ora popo.. [Ending:] F# C# ora tak pikir jeru D#m C# ning ati tetep ngguyu B F# blas raono kuciwo G#m C# senajan mbok tinggal lungo.. F# C# ora tak gawe susah D#m C# ning ati tetep bungah B F# ora bakal nelongso G#m C# F# kelangan kowe aku ora popo..
http://dlvr.it/SP2kQX