Didi Kempot – Kere Munggah Bale

[Intro:] Gm A# Gm A# Gm A# Gm D# Dm D# A# F A# Gm D# A# Nok, Sri Mulyani..Saiki uripmu soyo mukti Cm Gm Nyandang nganggo ora nguciwani D# F A# F Mergo saiki wis dadi penyanyi. A# Gm D# A# Nok, Sri Mulyani..Gayamu jan koyo selebriti Cm Gm Mulo saiki kowe wis lali D# F Gm Dm Karo aku sing ndadekke penyanyi [Reff:] Gm Dm D# A# Eling…Eling..Kowe biyen dodol sego kering Cm Gm Bareng saiki dadi wong kondang D# F Gm Dm Kowe njur lali karo kahanan Gm Dm D# A# Eling…Eling..Kowe biyen dodol sego kucing Cm Gm Bareng saiki dadi wong gede D# F Gm F Kowe koyo kere munggah bale A# Gm D# A# Nok, Sri Mulyani Senajan saiki kowe wis lali Cm Gm Nanging tetep tak dongaake D# F Gm Mugo-mugo ra bali dadi kere [Interlude:] Gm Dm D# A# Cm Gm D# F Gm Gm A# Gm D# Dm D# F A# F A# Gm D# A# Nok, Sri Mulyani Biyen omahmu ora mbejaji Cm Gm Setan wae mlebu ora wani D# F A# F Ning saiki wis apik koyo loji A# Gm D# A# Nok, Sri Mulyani Kowe saiki cidro ing janji Cm Gm Janjimu biyen ra bakal lali D# F Gm Dm Karo aku sing ndadekke penyanyi [Reff:] Gm Dm D# A# Eling…Eling..Kowe biyen dodol sego kering Cm Gm Bareng saiki dadi wong kondang D# F Gm Dm Kowe njur lali karo kahanan Gm Dm D# A# Eling…Eling..Kowe biyen dodol sego kucing Cm Gm Bareng saiki dadi wong gede D# F Gm F Kowe koyo kere munggah bale A# Gm D# A# Nok, Sri Mulyani Senajan saiki kowe wis lali Cm Gm Nanging tetep tak dongaake D# F Gm Mugo-mugo ra bali dadi kere..
http://dlvr.it/SMBVbX