Ditinggal Rabi – Via Vallen

Band/Artist : Via Vallen
Judul lagu : Ditinggal Rabi
Kategori : Lagu Dangdut
Chord dari : Dm

Chord dan Lirik Lagu Ditinggal Rabi by Via Vallen

Intro: 
Dm C Dm
Dm C F
Gm A Dm

Dm C Dm
Atiku rasane loro
Bb
Nyawang kowe..
C F
Rabi ro wong liyo
F C Dm
Nangis getih eluhku
Am Bb
Remuk ajur rosoku
C Dm
Kowe tego ninggal aku

Dm C Dm
Opo iki wis dalane
Bb C F
Kudu pisah.. kelangan tresnane
F C Dm
Kudu kuat atiku,
Am Bb
Kudu kuat batinku
C Dm
Senajan nyekso tresnoku

[Reff]:*

F C
Dek opo kowe lali
Dm Am
Karo sumpah janjimu
Bb F
Biyen bakal ngancani
Bb C
Urip tekan matiku

F C
Pancene kowe tego
Dm Am
Medot tali asmoro
Bb F
Rabi karo wong liyo
Bb C F
Mblenjani tresnoku nelongso

Dm C Dm
Atiku rasane loro
Bb
Nyawang kowe..
C F
Rabi ro wong liyo
F C Dm
Nangis getih eluhku
Am Bb
Remuk ajur rosoku
C Dm
Kowe tego ninggal aku

Dm C Dm
Opo iki wis dalane
Bb C F
Kudu pisah.. kelangan tresnane
F C Dm
Kudu kuat atiku,


Am Bb
Kudu kuat batinku
C Dm
Senajan nyekso tresnoku

[Reff]:**

F C
Dek opo kowe lali
Dm Am
Karo sumpah janjimu
Bb F
Biyen bakal ngancani
Bb C
Urip tekan matiku

F C
Pancene kowe tego
Dm Am
Medot tali asmoro
Bb F
Rabi karo wong liyo
Bb C F
Mblenjani tresnoku nelongso

F C
Mbiyen tak tandur pari,
Dm
Tukule suket teki
Am
Wes kadung tak pacari
Bb
Malah ditinggal rabi
F
Kowe tego nglarani
Bb
Mblenjani janji suci
C
Beng solo kembange ilang
C
Wong tresno wani kelangan

[Reff]:***

F C
Dek opo kowe lali
Dm Am
Karo sumpah janjimu
Bb F
Biyen bakal ngancani
Bb C
Urip tekan matiku

F C
Pancene kowe tego
Dm Am
Medot tali asmoro
Bb F
Rabi karo wong liyo
Bb C F
Mblenjani tresnoku nelongso

F C
Dek opo kowe lali
Dm Am
Karo sumpah janjimu
Bb F
Biyen bakal ngancani
Bb C
Urip tekan matiku

F C
Pancene kowe tego
Dm Am
Medot tali asmoro
Bb F
Rabi karo wong liyo
Bb C F
Mblenjani tresnoku nelongso

Chord untuk: Gitar, Kentrung, Ukulele senar 3 dan senar 4