Ega Agtusyana Putri – Gemati

[Intro:] Am G F C Dm E Am Am Em tresno sing tulus.. F C G/B seko njero ati.. Am Em rabakal tak siakno.. F G nganti tekaning pati.. Am Em percoyoku kanggo sliramu F C G/B senajan adoh paranmu.. Am Em atimu bakal tak jogo.. F G ra ono liyane.. Am Em udan panas.. susah seneng F C G/B dilakoni bareng-bareng.. Am Em esem lan guyumu.. F G nggawe mari laraku.. [Reff:] C G matur suwun wis ngancani.. Am Em aku tekan saiki.. F C wis nggawe aku nyaman.. Dm G tresnamu tenanan.. C G kabeh crito lan kenangan Am Em saiki.. wis terlupakan.. F C bebarengan nyawiji.. Dm G C sliramu.. sing luwih gemati.. [Interlude:] C G Am Em F C Dm G C G Am Em F C Dm G Am Em tresno sing tulus.. F C G/B seko njero ati.. Am Em rabakal tak siakno.. F G nganti tekaning pati.. Am Em percoyoku kanggo sliramu F C G/B senajan adoh paranmu.. Am Em atimu bakal tak jogo.. F G ra ono liyane.. Am Em udan panas.. susah seneng F C G/B dilakoni bareng-bareng.. Am Em esem lan guyumu.. F G nggawe mari laraku.. [Reff:] C G matur suwun wis ngancani.. Am Em aku tekan saiki.. F C wis nggawe aku nyaman.. Dm G tresnamu tenanan.. C G kabeh crito lan kenangan Am Em saiki.. wis terlupakan.. F C bebarengan nyawiji.. Dm G C sliramu.. sing luwih gemati.. C G matur suwun wis ngancani.. Am Em aku tekan saiki.. F C wis nggawe aku nyaman.. Dm G tresnamu tenanan.. C G kabeh crito lan kenangan Am Em saiki.. wis terlupakan.. F C bebarengan nyawiji.. Dm G C sliramu.. sing luwih gemati..
http://dlvr.it/SFbtqk