Elda Veronica – Mung Kowe

[Intro:] E F# B E F# G#m B D#m G#m F# B B ning njero dodo.. D#m mung kowe sing tak tresno.. E F# B ra bakal ono ati liyo.. C#m sumpah lan janji.. G#m bakal setyo ngancani.. E F# B rino lan wengi nganti tumekan pati.. [Intro:] E F# B B tansah kelingan.. D#m tansah dadi pikiran.. E F# B mung kowe sing dadi kenangan.. C#m kangen rinduku.. G#m amung kanggo sliramu.. E F# B rungokno kowe sing ono angenku.. [Reff :] D#m G#m esem guyumu ra biso tak laleakke.. E F# B D# tansah kelingan aku ngelarang kowe.. D#m sumpah lan janji G#m mung kowe sing tak tresnani.. E F# B bakal tak jogo nganti tumekan pati.. [Music:] D#m D# G#m E F# B D#m G#m E F# B B ning njero dodo.. D#m mung kowe sing tak tresno.. E F# B ra bakal ono ati liyo.. C#m sumpah lan janji.. G#m bakal setyo ngancani.. E F# B rino lan wengi nganti tumekan pati.. [Intro:] E F# B B tansah kelingan.. D#m tansah dadi pikiran.. E F# B mung kowe sing dadi kenangan.. C#m kangen rinduku.. G#m amung kanggo sliramu.. E F# B rungokno kowe sing ono angenku.. [Reff :] D#m G#m esem guyumu ra biso tak laleakke.. E F# B D# tansah kelingan aku ngelarang kowe.. D#m sumpah lan janji G#m mung kowe sing tak tresnani.. E F# B bakal tak jogo nganti tumekan pati.. D#m G#m esem guyumu ra biso tak laleakke.. E F# G#m tansah kelingan aku ngelarang kowe.. D#m sumpah lan janji G#m mung kowe sing tak tresnani.. E F# B bakal tak jogo nganti tumekan pati.. E F# G#m bakal tak jogo nganti tumekan pati.. [Outro:] E F# G#m
http://dlvr.it/SKfv4w