Eny Sagita – Ngamen 5

[Intro :] Am F G Am Am F G Am F Am F Am Am F Am [Verse I:] Am Dm Tak sawang sawang Kowe Ganteng tenan G C Rasane aku pengen Kenalan F Dm Kenalan ning Lesehan E Am Wonge ganteng nganggo Klambi Abang Am Dm Yen ra kleru Aku tau ketemu G C Naliko kowe barengro kancamu F Dm Mlaku mlaku karo guya guyu E Am Ombenane es jus melon karo susu Am Dm Saiki Aku nembe Ngrasakno G C Pacaran karo Wong Kertosono F Dm Gantenge..koyok arjuno E Am Esemane koyok raden Gatotkoco Am Dm Senadyan awakku kebak tatoan roto tenan G C Nanging Aku isih nduwe Roso sopan F Dm Senadyan kupingku kebak tindikan E Am Nanging Aku..Calon jutawan Am Dm Cah ganteng ojo Sumelang G C Melu aku tak jak Ngamen neng Prapatan F Dm Njalok HP mesti Keturutan E Am Angger gelem ora mangan sangang Wulan [Music:] Am Dm F E Am F Am F Am Am F Am [Verse II:] Am Dm Tak sawang sawang Kowe Ganteng tenan G C Rasane aku pengen Kenalan F Dm Kenalan ning Lesehan E Am Wonge ganteng nganggo Klambi Abang Am Dm Yen ra kleru Aku tau ketemu G C Naliko kowe barengro kancamu F Dm Mlaku mlaku karo guya guyu E Am Ombenane es jus melon karo susu Am Dm Saiki Aku nembe Ngrasakno G C Pacaran karo Wong Kertosono F Dm Gantenge..koyok arjuno E Am Esemane koyok raden Gatotkoco Am Dm Senadyan awakku kebak tatoan roto tenan G C Nanging Aku isih nduwe Roso sopan F Dm Senadyan kupingku kebak tindikan E Am Nanging Aku..Calon jutawan Am Dm Cah ganteng ojo Sumelang G C Melu aku tak jak Ngamen neng Prapatan F Dm Njalok HP mesti Keturutan E Am Angger gelem ora mangan sangang Wulan
http://dlvr.it/SQzW8Y