Eromoko Seksine Janji – Safira Inema

Band/Artist : Safira Inema
Judul lagu : Eromoko Seksine Janji
Chord dari : C

Chord dan Lirik Lagu Eromoko Seksine Janji – Safira Inema


Capo fret 1



Intro : C Am F G

C Am F G



C Am

neng terminal.. eromoko..

F G

wonogiri.. kang dadi saksi..

C Am

sliramu.. ketemu aku..

F G

netes eluh ngrangkul awakku..



F G C

percoyo mas.. iki dudu pacoban..

F G C

nanging iki dalan katresnan..

F G C G/B Am

pangestune.. aku tetep nresnani

F G C

mugo wong tuomu merestui..



Reff :

G C

koe ojo sumelang..

F G C

aku bakal berjuang kanggo awakmu..

Dm

bakal tak buktekne..

F G C

yen aku pantes dadi konco uripmu..



C

percoyo awakku..

F G C

wong tuomu bakal gelem nompo aku..

Dm

neng eromoko..

F G C

dadi seksine janji katresnanku..



Musik : C



C Am

neng terminal.. eromoko..

F G

wonogiri.. kang dadi saksi..

C Am

sliramu.. ketemu aku..

F G

netes eluh ngrangkul awakku..



F G C

percoyo mas.. iki dudu pacoban..

F G C

nanging iki dalan katresnan..

F G C G/B Am

pangestune.. aku tetep nresnani

F G C

mugo wong tuomu merestui..



Reff :

G C

koe ojo sumelang..

F G C

aku bakal berjuang kanggo awakmu..

Dm

bakal tak buktekne..

F G C

yen aku pantes dadi konco uripmu..



C

percoyo awakku..

F G C

wong tuomu bakal gelem nompo aku..

Dm

neng eromoko..

F G C

dadi seksine janji katresnanku..