Genggam Erat – Nyepelekke Ati

[Intro:] C D G Em Am D G [Verse I:] G D Em E biyen mlaku bareng dadi siji.. Am D G susah seneng wis tak lakoni.. C D sak tenane mripat iki G Em sing dadi bukti Am yen pancen sliramu D G sik ning jero ati.. G D Em E loro iki sing tak rasakke.. Am D G G7 kowe milih mlaku karo liyane.. C D Bm Em opo awakmu ora ngrumangsani.. Am D G loroku iki, sak jroning ati.. [Intro:] C D G Em Am D G [Reff :] C D aku tresno kowe G Em malah mbok sepelekke Am D yen pancen iki takdire G G7 tak tompo opo anane.. C D aku kudu lilo G Em yen kowe karo liyane Am ra iso tak pekso D G G7 pancen iki dalane.. [Music:] C D G Em Am D G G7 C D G Em Am D G D G D Em E opo kurang anggonku ngerteni.. Am D G G7 kowe tego blenjani janji.. C D G Em tanpo omongan ninggalke awakku.. C D G G7 wis cukup semene awak dewe le mlaku.. [Reff :] C D aku tresno kowe G Em malah mbok sepelekke Am D yen pancen iki takdire G G7 tak tompo opo anane.. C D aku kudu lilo G Em yen kowe karo liyane Am ra iso tak pekso D G G7 pancen iki dalane.. C D aku tresno kowe G Em malah mbok sepelekke Am D yen pancen iki takdire G G7 tak tompo opo anane.. [Ending:] C D aku kudu lilo G Em yen kowe karo liyane Am ra iso tak pekso D G pancen iki dalane.. Am D ra iso tak pekso.. G pancen iki dalane..
http://dlvr.it/SMGdPG