Happy Asmara – Balik Kanan Wae

F C Dm C
Kelingan nalikane aku ketemu ro kowe
Bb C
Ati iki langsung iso tresno rasane
F C Dm C
Saben ketemu sliramu tansah ayem atiku
Bb C
Naliko nyawang esem lan guyumu huu..

*)
Bb C
Sampai tiba waktu yang ku nanti
F C Dm
Tak ungkapke roso ning njero ati iki
C Bb C F
Nanging nyatane kowe ono sing nduweni..

Reff :
Bb C
Aku tresno karo kowe
F Dm
Nanging aku biso nompo
Bb C
ngerteni kowe uwes nyanding
F
Uwong liyo..

Bb C
Aku kudu iso nerimo
F Dm
Senajan ati loro rasane
Bb C F
Mungkin kabeh iki wes dalane..

Musik :
F C Dm C Bb..C..
F C Dm C Bb..C..

Bb C F
.. Sepurane aku wes tresno sliramu
Dm Bb
Senajan aku iki dudu pilihanmu
C
Mending tak ikhlasno dari pada cidro
F F
.. Mugo kowe bahagia karo wong liyo..

Int.
Bb C F

*)
Bb C
Sampai tiba waktu yang ku nanti
F C Dm
Tak ungkapke roso ning njero ati iki
C Bb C F
Nanging nyatane kowe ono sing nduweni..

Reff :
Bb C
Aku tresno karo kowe
F Dm
Nanging aku biso nompo
Bb C
Ngerteni kowe uwes nyanding
F
Uwong liyo..

Bb C
Aku kudu iso nerimo
F Dm
Senajan ati loro rasane
Bb C F
Mungkin kabeh iki wes dalane..

Bb C
Aku tresno karo kowe
F Dm
Nanging aku biso nompo
Bb C
Ngerteni kowe uwes nyanding
F
Uwong liyo..

Bb C
Aku kudu iso nerimo
F Dm
Senajan ati loro rasane
Bb C F
Mungkin kabeh iki wes dalane..

Outro:
Bb
Wes wes wes cukup
C F
Mending balik kanan wae..