Happy Asmara – Mandek Nangis


Am F
banyu moto.. uwes asat..
C G
krono mikir.. kowe minggat
Am F
banyu moto.. uwes gugur..
C G Dm
kerono kowe.. uwes mundur..
F G Am
marang janjimu.. ning aku..

(Intro)
Am F C G
Am F C G
Dm F G Am

Am F
pingin tak lalekke..
G C
kenangan ro kowe..
F G C
nanging.. kok angel rasane..

Dm Am
aku kudu piye..
Dm Am
carane ninggalke kowe..
F E
opo saking gedine.. katresnanku.. huoo..

Am F G C
aku kudu biso.. nglalekke rupane..
Dm G C
supoyo moto iki biso mandek nangis..
Dm Am Dm Am
kesel atiku.. krono korban janji manismu..
F
mendung ning ati dadi saksi
E
kowe mblenjani..

(Chorus)
Am F
banyu moto.. uwes asat..
C G
krono mikir.. kowe minggat
Am F
banyu moto.. uwes gugur..
C G Dm
kerono kowe.. uwes mundur..
F G Am
marang janjimu.. ning aku..

(Intro)
Am F C G
Am F C G
Dm F G Am

Am F G C
aku kudu biso.. nglalekke rupane..
Dm G C
supoyo moto iki biso mandek nangis..
Dm Am Dm Am
kesel atiku.. krono korban janji manismu..
F
mendung ning ati dadi saksi
E
kowe mblenjani..

(Chorus)
Am F
banyu moto.. uwes asat..
C G
krono mikir.. kowe minggat
Am F
banyu moto.. uwes gugur..
C G Dm
kerono kowe.. uwes mundur..
F G Am
marang janjimu.. ning aku..

Am F
banyu moto.. uwes asat..
C G
krono mikir.. kowe minggat
Am F
banyu moto.. uwes gugur..
C G Dm
kerono kowe.. uwes mundur..
F G Am
marang janjimu.. ning aku..

F G
mendung ning ati dadi saksi
Am
kowe ninggalke aku..
F G
mendung ning ati dadi saksi
Am
kowe ninggalke aku..