Happy Asmara – Pas Sayang Sayange

Band/Artist : Happy Asmara
Judul lagu : Pas Sayang Sayange
Chord dari : Am

Chord dan Lirik Lagu Pas Sayang Sayange By Happy Asmara


Capo di fret 7

(Intro) Am Dm E Am

Am Em F C
kowe ninggal aku pas aku sayang sayange
Am Em F
kowe nggawe tatu jeru ning atiku..
G
sing raiso tak lalekke..

(Chorus)
Am Em
jane aku.. iseh tresno karo kowe..
F G C
pengene uripku nganti tuwek karo kowe..
Dm
nanging sayange kowe..
Am
luwih milih arek kae..
Dm G C
wis sakmene wae ra perlu tak perjuangke..

(Int.) C G Am Em F C Dm G

C G Am
mbiyen kowe tak kandani..
Em Dm
ojo dolanan ati..
G
belajarlah menghargai..
Am G
nanging.. kowe kuwi soyo suwi..
C
malah ra tau perduli..

C G Am
opo kowe ora ngerti..
Em Dm
gedene tresno iki..
G
amung kanggo sliramu..
Am G
tapi.. engkau kini malah pergi..
C
kucoba untuk mengerti..

Am Em F C
kowe ninggal aku pas aku sayang sayange
Am Em F
kowe nggawe tatu jeru ning atiku..
G
sing raiso tak lalekke..

(Chorus)
Am Em
jane aku.. iseh tresno karo kowe..
F G C
pengene uripku nganti tuwek karo kowe..
Dm
nanging sayange kowe..
Am
luwih milih arek kae..
Dm G C
wis sakmene wae ra perlu tak perjuangke..

(Int.) C G Am Em F C Dm G

C G Am
opo kowe ora ngerti..
Em Dm
gedene tresno iki..
G
amung kanggo sliramu..
Am G
tapi.. engkau kini malah pergi..
C
kucoba untuk mengerti..

Am Em F C
kowe ninggal aku pas aku sayang sayange
Am Em F
kowe nggawe tatu jeru ning atiku..
G
sing raiso tak lalekke..

(Chorus)
Am Em
jane aku.. iseh tresno karo kowe..
F G C
pengene uripku nganti tuwek karo kowe..
Dm
nanging sayange kowe..
Am
luwih milih arek kae..
Dm G C
wis sakmene wae ra perlu tak perjuangke..