Happy Asmara – Penting Bahagia

Capo fret 4

C F
aku uwis iso nompo
G C -G/B
kowe rabi ro wong liyo
Am Dm
ra sah mbok pikirke aku
G C
sing penting kowe bahagia..

C F
tresno ra kudu duweni
G C -G/B
cukup tak simpen ning ati
Am Dm
sing penting kowe bahagia
G C
aku gampang mbuh suk kapan..

Int. C Am Dm G C..

F G Em Am
biyen kowe tau ono ning atiku
Dm G C
gawe seneng saben dinoku
F G Em
nanging embuh kenang opo
Am Dm
kowe malah milih wong liyo
G
sing dadi pendampingmu..

F G Em Am
udan tangis seko ati loro tenan
Dm G C C7
wektu kowe ngajak bubaran
F G Em
nanging kudu tak trimo
Am Dm
yen pancen iki dalane..
G C
aku ro kowe..

Reff :
C F
aku uwis iso nompo
G C
kowe rabi ro wong liyo
Am Dm
ra sah mbok pikirke aku
G C
sing penting kowe bahagia..

C F
tresno ra kudu duweni
G C
cukup tak simpen ning ati
Am Dm
sing penting kowe bahagia
G C
aku gampang mbuh suk kapan..

F G Em Am
udan tangis seko ati loro tenan
Dm G C C7
wektu kowe ngajak bubaran
F G Em
nanging kudu tak trimo
Am Dm
yen pancen iki dalane..
G C
aku ro kowe..

Musik : F G Em Am
Dm G C..
F G Am..
Dm G A
..

Reff : (Overtune)
D G
aku uwis iso nompo
A D
kowe rabi ro wong liyo
Bm Em
ra sah mbok pikirke aku
A D
sing penting kowe bahagia..

D G
tresno ra kudu duweni
A D
cukup tak simpen ning ati
Bm Em
sing penting kowe bahagia
A D
aku gampang mbuh suk kapan..

D G
aku uwis iso nompo
A
D
kowe rabi ro wong liyo
Bm Em
ra sah mbok pikirke aku
A D
sing penting kowe bahagia..

D G
tresno ra kudu duweni
A D
cukup tak simpen ning ati
Bm Em
sing penting kowe bahagia
A D
aku gampang mbuh suk kapan..
Em
sing penting kowe bahagia
A D
aku gampang mbuh suk kapan..
A