Hendra Kumbara – Wayahe

[Intro:] G Em D C D G hu.. yayaya yaya.. cucurucu G Em D C D G hu.. yayaya yaya.. cucurucu [Verse I:] G Em Bm Am D G wayahe.. wayahe.. nembung wong tuane G Em A mergo pacaran gandengan tangan Cm D G kuwi wis ra jaman G Em Bm Am D G wayahe.. wayahe.. siji tak mantepke G Em A hubungan intim sing bukan muhrim Cm D G wis terlalu mainstream G Am Bm C sing pen ting aku berjuang Cm kanggo kowe sing tak sayang Bm Em tresnoku tenan ora gampangan Am dolan tak lereni D kerjo mempeng tak lakoni G nggo sangu rabi [Verse II:] G Am Bm G C D Bm nyuwun pan gestu.. bapak kaleh ibu E Am D G putrine sing ayu dewe kulo rumatane G Am Bm G C B Em nyuwun pandungo.. kaleh sing Kuoso C Bm A#m Am mbesuk nggonmu sholat wengi D G aku sing ngimami.. G Em D C D G hu.. yayaya yaya.. cucurucu G Em D C D G hu.. yayaya yaya.. cucurucu [Interlude:] G Em Bm Am D G G Em A Cm D G [Verse III:] G Em Bm Am D G wayahe.. wayahe.. nembung wong tuane G Em A mergo pacaran gandengan tangan Cm D G kuwi wis ra jaman G Am Bm C sing pen ting aku berjuang Cm kanggo kowe sing tak sayang Bm Em tresnoku tenan ora gampangan Am dolan tak lereni D kerjo mempeng tak lakoni G nggo sangu rabi G Am Bm G C D Bm nyuwun pa ngestu.. bapak kaleh ibu E Am D G putrine sing ayu dewe kulo rumatane G Am Bm G C B Em nyuwun pan du ngo.. kaleh sing Kuoso C Bm A#m Am mbesuk nggonmu sholat wengi D G aku sing ngimami.. (Amin) [Ending:] G Em D C hu.. yayaya yaya.. C D G aku sing ngimami.. (Amin Ya Allah) G Em D C hu.. yayaya yaya.. C D G aku sing ngimami..
http://dlvr.it/SQtkQS