Janji Ketemu – Jihan Audy feat. Republik Seni Wirosari

[Intro:] D G D A D G D A D A D D F#m Bm jam telu sore iku janji ketemu.. Em A D udan grimis nakal mbedo aku.. F#m B Em nadyan kroso anyep ora tak gape.. G A D A mergo ra sabar ketemu kowe.. D F#m Bm bendung tirto ing ati ora kuwowo.. Em A D WA-mu iki lagi tak woco.. F#m B Em miker sui nganti lali tak balesi.. G terus tak screenshot A D A tak simpen ono galeri.. D F#m tekamu tak tunggu Bm F#m nganti gobyos kringetku Em munggah mudun dalan iku G A nyepeda jengki biru.. D F#m leren ngombe WA kowe Bm F#m lha kok dadi centang siji Em kowe nengdi uwes sui G A D malah ngedrop HP iki.. [Intro:] G A D [Reff :] G A ing ngendi sayangku.. F#m Bm suwe tak enteni.. Em A D sepeda jengki.. alon tak olahi.. G A ing ngendi sliramu.. F#m Bm janji sore iki.. Em A D alas jati.. tambakselo kui.. [Music:] G A F#m Bm Em A D G A F#m Bm Em A D D F#m Bm mbendung tirto ing ati ora kuwowo.. Em A D WA-mu iki lagi tak woco.. F#m B Em miker sui nganti lali tak balesi.. G terus tak screenshot A D A tak simpen ono galeri.. D F#m tekamu tak tunggu Bm F#m nganti gobyos kringetku Em munggah mudun dalan iku G A nyepeda jengki biru.. D F#m leren ngombe WA kowe Bm F#m lha kok dadi centang siji Em kowe nengdi uwes sui G A D malah ngedrop HP iki.. [Intro:] G A D [Reff :] G A ing ngendi sayangku.. F#m Bm suwe tak enteni.. Em A D sepeda jengki.. alon tak olahi.. G A ing ngendi sliramu.. F#m Bm janji sore iki.. Em A D alas jati.. tambakselo kui.. G A lha jebul sayangku.. F#m Bm nengkene ket mau.. Em A D kowe pancen.. seneng nggudo aku.. G A ko ngono sayangku.. F#m Bm malah ngguya ngguyu.. Em A D dadi tambah.. gemes roso atiku.. G A F#m Bm dadi tambah.. gemes roso atiku.. Em A D aku pengen.. njiwet pipimu.. [Outro:] G A D
http://dlvr.it/SLLXqr