Jovita Aurel – Kowe

[Intro :] F# -B [Verse I:] F# kowe tak kiro.. G#m koyo rembulan wengi.. C# sing bakal madangi F# atiku sing peteng iki.. Bm F# D#m kowe tak kiro koyo beninge banyu.. G# C# sing iso.. ngademke atiku.. F# tekamu koyo.. G#m semribite angin.. C# yo mung mampir sedelo F# gur ngayem-ngayem atiku.. Bm F# D#m kowe ninggalke catatan memori.. G#m C# F# C# memori.. sing gawe loro ati.. [Reff :] F# A#m D#m C# koyongene.. kuciwa ning atiku.. B A#m G#m C# tresno suciku.. luntur ning tanganmu.. F# A#m D#m C# sewu mbulan.. lan lintang mbok menehi.. B A#m G#m C# nanging ora.. ono sing madangi.. B pas aku tresno tresnone F# D#m kowe lungo ora ono kabare.. G#m C# F# kowe lungo.. neng ngendi parane.. [Music:] Bm E A F# Bm C# F#m F# Bm E A F# Bm C# F# C# [Reff End :] F# A#m D#m C# koyongene.. kuciwa ning atiku.. B tresno suciku.. A#m G#m-A#m-B C# luntur ning tanganmu.. F# A#m D#m C# sewu mbulan.. lan lintang mbok menehi.. B A#m G#m C# nanging ora.. ono sing madangi.. B pas aku tresno tresnone F# D#m kowe lungo ora ono kabare.. G#m C# F# kowe lungo.. neng ngendi parane.. G#m C# F# kowe lungo.. neng ngendi parane..
http://dlvr.it/SQtChB