KONCO TEGEL – PENDHOZA

Band/Artist : Pendhoza
Judul lagu : Konco Tegel
Kategori : Lagu Indonesia
Chord dari : Bm

Chord dan Lirik Lagu KONCO TEGEL by PENDHOZA

Bm             G
pancene kowe kuwi konco kentel
A
nanging ngopo bojoku
F#m
tok sleding sleding sleding tekel

(Chorus)
Bm G
pancene kowe kuwi konco kentel
A F#m
nanging ngopo bojoku tok sleding tekel
Bm G
ora mikir yen aku seneng tenanan
A F#m
lha kok kowe sing kedanan
Bm
jur mbok pangan di belakang

G
tanpo kondo kowe lungo malah lungo ro bojoku
A
hei dasar konco ra payu sifatmu kok ora mutu
F#m
ning ngarepku kuwi apik jebul bojoku mbok bribik
Bm
opo ra ono sing liyo nganti bojoku meh tok pek

G
wedoke yo ora mutu modal lambe ita itu
A
kowe minggat ro koncoku, ngakune karo ibumu
F#m
dilalahe aku ngerti ning ngarepe moto iki
Bm
jebule kowe indehoi mbok kiro aku ra ngerti

(Chorus)
Bm G
pancene kowe kuwi konco kentel
A F#m
nanging ngopo bojoku tok sleding tekel
Bm G
ora mikir yen aku seneng tenanan
A F#m
lha kok kowe sing kedanan
Bm
jur mbok pangan di belakang

Bm
yo wes kabeh iki mugo wae ono hikmahe
G
aku ra popo kowe karo koncoku dewe
A
tetep sante senadyan ati iki loro rasane
F#m
rasah sambat rasah susah kudu kuat atine

Bm
mugo kowe iso dadi pasangan sing romantis
G
senadyan uripmu susah nelongso ngenes lan miris
A
yo wes aku tak golek gantine sing luwih modis
F#m
rumaten mantanku kae sing lambene lambe lamis

Bm G
tak lilakno senadyan batin ra trimo
A F#m
isaku mung misuh, kekancan saiki musuh
Bm G
sorry aku wes dudu koncomu maneh
A F#m
mergone polahmu sing gawe aku ro kowe dadi geger

(Chorus)
Bm G
pancene kowe kuwi konco kentel
A F#m
nanging ngopo bojoku tok sleding tekel
Bm G
ora mikir yen aku seneng tenanan
A F#m
lha kok kowe sing kedanan
Bm
jur mbok pangan di belakang

Bm G
pancene kowe kuwi konco kentel
A F#m
nanging ngopo bojoku tok sleding tekel
Bm G
ora mikir yen aku seneng tenanan
A F#m
lha kok kowe sing kedanan
Bm
jur mbok pangan di belakang

Chord untuk: Gitar, Kentrung, Ukulele senar 3 dan senar 4