Lali Rasane Tresno – Via Vallen

Band/Artist : Via Vallen
Judul lagu : Lali Rasane Tresno
Kategori : Lagu Dangdut
Chord dari : G

Chord dan Lirik Lagu Lali Rasane Tresno by Via Vallen

Chorus :

G G D
padange sinar rembulan
Em Bm
Seindah gemerlap bintang
C G
Wis suwe ora nyawang
Am D
Opo kowe isih sayang

G D
Nganti lali rasane tresno
Em Bm
Opo pancen wis ra ono roso
C G
Tresnaku nggo sliramu
Am D G
Saiki wis luntur, seko atiku


Interlude :

G D Em Bm Am G D
G D Em Bm C G Am D


Chorus :

G D
Padange sinar rembulan
Em Bm
Seindah gemerlap bintang
C G
Wis suwe ora nyawang
Am D
Opo kowe isih sayang

G D
Nganti lali rasane tresno
Em Bm
Opo pancen wis ra ono roso
C G
Tresnaku nggo sliramu
Am D G
Saiki wis luntur, seko atiku


Rap :

G D
mbiyen tau ono roso
Em
Ning njero dodo
Bm
Sakdurunge kowe nggawe, aku cidro
C G
kowe tego ninggal lungo
Am
Karo wong liyo
D
Senajan ati iki loro, aku ra popo

G D
wis suwe ora ketemu
Em
Kowe teko nang ngarepku
Bm
Kowe ngajak balen nggawe kaget
C
Sakjroning atiku
G
Tanpo roso bersalah
Am
Kowe genggam tanganku
D
Terus kowe ngomong
Em
Pengen balen karo aku


Verse :

Bm
Goro goro awakmu
C
Tau ninggalke aku
G
Saiki ilang tresnoku
Em Bm
sorry sorry to say
C
Aku ra iso trimo
D
Mergo saiki tresnoku
Wis tinggal kenangan


Chorus :

G D
Padange sinar rembulan
Em Bm
Seindah gemerlap bintang
C G
Wis suwe ora nyawang
Am D
Opo kowe isih sayang

G D
Nganti lali rasane tresno
Em Bm
Opo pancen wis ra ono roso
C G
Tresnaku nggo sliramu
Am D G
Saiki wis luntur, seko atiku


Rap :

G D
sakjembare laut samudro
Em
Bakal tak sebrangi
Bm
Demi ngentukke tresnamu
C
Pepujaning ati
G
Nanging opo kowe tego
Am
Mblenjani janji
D
Nganti eluh iki netes
G
Deres ning pipi

D
Sudah lupakan saja cerita
Em
Cinta kita berdua
Bm
Karena diantara kita
C
Sudah tak ada rasa
G Am
Rasa cinta yang dulu selalu ada
D
Kini telah pergi menghilang
G
Sayang


Interlude :

D Em Bm Am G D G
D Em Bm C G Am D


Verse :

Bm
Goro goro awakmu
C
Tau ninggalke aku
G
Saiki ilang tresnoku
Em Bm
sorry sorry to say
C
Aku ra iso trimo
D
Mergo saiki tresnoku
D
Wis tinggal kenangan


Chorus :

G D
Padange sinar rembulan
Em Bm
Seindah gemerlap bintang
C G
Wis suwe ora nyawang
Am D
Opo kowe isih sayang

G D
Nganti lali rasane tresno
Em Bm
Opo pancen wis ra ono roso
C G
Tresnaku nggo sliramu
Am D G
Saiki wis luntur, seko atiku

Chord untuk: Gitar, Kentrung, Ukulele senar 3 dan senar 4