Loro Rasane Ati – Almera Sabrina

[Intro:] Fm Cm C# G# A#m C Fm Cm C# G# A#m C Fm Cm C# G# sing ning atiku.. mung ono kowe.. A#m C Fm nanging kowe.. tego ninggal aku.. Fm Cm C# G# aku ra ngiro.. koyo ngene dadine.. A#m C Fm kowe mutus.. tresno cukup sakmene.. D# tresnoku sing gede.. G# ra ono artine.. D# kowe sing tak tresnani.. C abot mileh liyane.. [Reff :] Fm A#m D# G# tego awakmu.. ninggalne aku.. C# D# G# C opo ra ngerti loro rasane.. Fm A#m D# G# tego awakmu.. nglarani atiku.. C# D# Fm loro rasane neng atiku.. [Interlude:] Fm Fm Fm Fm Fm Cm C# G# A#m C Fm Cm C# G# A#m C Fm Cm C# G# sing ning atiku.. mung ono kowe.. A#m C Fm nanging kowe.. tego ninggal aku.. Fm Cm C# G# aku ra ngiro.. koyo ngene dadine.. A#m C Fm kowe mutus.. tresno cukup sakmene.. D# tresnoku sing gede.. G# ra ono artine.. D# kowe sing tak tresnani.. C abot mileh liyane.. [Reff :] Fm A#m D# G# tego awakmu.. ninggalne aku.. C# D# G# C opo ra ngerti loro rasane.. Fm A#m D# G# tego awakmu.. nglarani atiku.. C# D# Fm loro rasane neng atiku.. Fm A#m D# G# tego awakmu.. ninggalne aku.. C# D# G# C opo ra ngerti loro rasane.. Fm A#m D# G# tego awakmu.. nglarani atiku.. C# D# Fm loro rasane neng atiku..
http://dlvr.it/SFYFRv