Mantan Dadi Manten – PENDHOZA

Band/Artist : Pendhoza
Judul lagu : Mantan Dadi Manten
Kategori : Lagu Indonesia
Chord dari : G

Chord dan Lirik Lagu Mantan Dadi Manten by PENDHOZA

Intro: 
G D Em D C Cm

G D
Tulung percoyo wae
Em D
Kui jodohmu sing
C
Bakal ngancani uripmu
D
Sing bakal njogo atimu
G D Em
Aku ikhlas nompo kasunyatan iki
D C
Sing penting bungah atimu
D
Sing penting suci niatmu
C D
Rasah tok pikir getun
Bm Em
Sing ono njero atiku
C
Mergo koe karo aku
D
Cukup dadi masa lalu

Reff

G D
Tak dongakke koe bakal
Em
Langgeng sak lawase
C
Rasah kuatir aku wis lilo
D
Nadyan di tinggal lungo
G D
Tulung percoyo atiku
Em D
Aku kuat nyawang sliramu
C
Mbiyen mantan dadi manten
D G
Neng pelaminan karo wong liyo

G D
Taline asmara saiki dadi cerita
Em
Anggonku duweni rasa kudu iso tak
D
Ilangno
C
Kowe sing tak tresna jebul
C
Jodone wong liyo
D
Aku wes ngiklasno iso
D
Sabar lan nerimo "
C D
Rasah tok pikir getun
Bm Em
Sing ono njero atiku
C
Mergo koe karo aku
D
Cukup dadi masa lalu

Reff

G D
Tak dongakke koe bakal
Em
Langgeng sak lawase
C
Rasah kuatir aku wis lilo
D
Nadyan di tinggal lungo
G D
Tulung percoyo atiku
Em D
Aku kuat nyawang sliramu
C
Mbiyen mantan dadi manten
D G
Neng pelaminan karo wong liyo

G
Ati wis tak tata mangkat
D
Undangan rabimu ora tak tangisi
Em D
Mergo wis masa laluku
C
Mugo koe bahagia karo pilihanmu
D
Mantan dadi manten miker
D
Koe wis raperlu "
C D
Rasah tok pikir getun
Bm Em
Sing ono njero atiku
Am
Mergo koe karo aku
D
Cukup dadi masa lalu

Reff

G D
Tak dongakke koe bakal
Em
Langgeng sak lawase
C
Rasah kuatir aku wis lilo
D
Nadyan di tinggal lungo
G D
Tulung percoyo atiku
Em D
Aku kuat nyawang sliramu
C
Mbiyen mantan dadi manten
D G
Neng pelaminan karo wong liyo

Chord untuk: Gitar, Kentrung, Ukulele senar 3 dan senar 4