Mending Pedot – Pendhoza

Band/Artist : Pendhoza
Judul lagu : Mending Pedot
Kategori : Lagu Indonesia
Chord dari : G

Chord dan Lirik Lagu Mending Pedot – Pendhoza

Intro : 
G D G

Reff I:
G D
janji janji janji marang awakku
Em Bm
nyatane mung palsu palsu seko lambemu
C G
sakjane aku ngerti koe kui mung ngapusi
D
nanging opo awak iki..
G D
iseh tresno setengah mati..

G
aduh puyeng sirah iki (sirah iki)
D
mubeng ra karuan mikirke koe cah ayu (cah ayu)
Em
sing nggawe pikiran ning ngopo kok koyo ngene
Bm
mbendino tok sepele'ke..
C
opo ora mikir koe ki sing tak tresnani
G
opo uwes lali koe ki sing tak enteni
D
nanging kabeh janji kui wis ora terbukti
G D
mung nglarani ati pasrah karo sang Illahi..

Reff II
G
uwes cukup cukup cukup
D
anggonmu leh sandiworo
Em
nek pancen ra tresno (tresno)
Bm
luwih becik koe lungo
C
ra iso tepo sliro
G
gawe atiku nelongso
D
mending pedot wae...
G D
golek tresno sing liyane..

G
aku trimo pedot senajan rasane abot
D
wes bacut kuciwo amung gawe aku loro
Em
ati wes ra biso neruske dalane crito
Bm
marang koe cah ayu mergo janji palsumu

C
wes cukup semene anggonku nyanding awakmu
G
snajan roso tresno isih ono mring sliramu
D
saiki koe lungo seko adohing mripatku
Em
aku kudhu kuat snajan pisahan ro awakmu

Em D
ibarat tibo tasih ketiban ondo
C D G
wes loro tambah di sio-sio
Em D
opo koe kui wes ora mikir
C
timbang ngrasake tresnomu
D
aku trimo sumingkir..

Balik ke : Reff I, Reff II

Chord untuk: Gitar, Kentrung, Ukulele senar 3 dan senar 4