Mergo Enak X Woro Widowati – DADI BOJO



Capo ‚ô™ fret 2

Intro :
C G -E Am Em
F C Dm G C..

C G
tak sebut jenengmu..
Am Em
ing saben dongaku..
F C
mugo-mugo jodo
Dm G Dm G
iso dadi bojo..

C G
tulus niat ati..
Am Em
ra pingin nglarani..
F C
tak tompo tresnamu..
Dm G
tak jogo atimu..

F C
Gusti maringi jawaban..
Dm Am
doaku dikabulkan..
F Em Am
kowe gelem nompo a.. ku..
Bb G
kabeh luwih.. lan kurangku..

Reff :
C E
matur nuwun keputusanmu..
Am Gm -C
urip bareng ro aku..
F Em Am
ali-ali sing neng drijimu..
Dm G
seksi tresno suci..

C E
aku dadi pilihanmu..
Am Gm -C
ugo kowe pilihanku..
F Em Am
saiki kowe wes ning kene..
Dm G C
ngancani uripku..

Musik :
F C Dm -E Am
F Em -Am Bb..G..

C G
tulus niat ati..
Am Em
ra pingin nglarani..
F C
tak tompo tresnamu..
Dm G
tak jogo atimu..

F C
Gusti maringi jawaban..
Dm Am
doaku dikabulkan..
F Em Am
kowe gelem nompo a.. ku..
Bb G
kabeh luwih.. lan kurangku..

Reff :
C E
matur nuwun keputusanmu..
Am Em
urip bareng ro aku..
F Em Am
ali-ali sing neng drijimu..
Dm G
seksi tresno suci..

C E
aku dadi pilihanmu..
Am Em
ugo kowe pilihanku..
F Em Am
saiki kowe wes ning kene..
Dm G C
ngancani uripku..
F Em Am
saiki kowe wes ning kene..
Dm G G# -G C
ngancani uripku..