Mikkolas – Tau Tak Sayang

[Intro:] D G D G F#m Em A D G mbiyen.. kowe tau tak sayang.. A D mbiyen.. tau mlaku bebarengan.. F# Bm seprono seprene.. mbok sepelekke.. Em A D A jebule tresnomu mung ono lambe.. D G loro.. ati iki wes loro.. A D nyawang kowe nyanding ro wong liyo.. F# Bm perasaanmu ning aku ora ono.. Em A nganti kowe tego nggawe ati loro.. G A F#m Bm aku.. wes ikhlas ngeculno sliramu.. Em A mugo kowe ora getun.. karo pilihanmu.. [Reff :] G A F#m Bm wes.. cukup tak lalekke.. Em A D kenangan sik tak gawe karo sliramu.. G A F#m Bm wes.. cukup lehmu dolanan atiku.. Em A D tekan semene loro ati iki.. [Music:] Em A D Bm G A D G mbiyen.. kowe tau tak sayang.. A D mbiyen.. tau mlaku bebarengan.. F# Bm seprono seprene.. mbok sepelekke.. Em A D A jebule tresnomu mung ono lambe.. D G loro.. ati iki wes loro.. A D nyawang.. kowe nyanding ro wong liyo.. F# Bm perasaanmu ning aku ora ono.. Em A nganti kowe tego nggawe ati loro.. G A F#m Bm aku.. wes ikhlas ngeculno sliramu.. Em A mugo kowe ora getun.. karo pilihanmu.. [Reff :] G A F#m Bm wes.. cukup tak lalekke.. Em A D kenangan sik tak gawe karo sliramu.. G A F#m Bm wes.. cukup lehmu dolanan atiku.. Em A D tekan semene loro ati iki.. G A F#m Bm wes.. cukup tak lalekke.. Em A D kenangan sik tak gawe karo sliramu.. G A F#m Bm wes.. cukup lehmu dolanan atiku.. Em A D tekan semene loro ati iki.. Em A D tekan semene loro ati iki..
http://dlvr.it/SKPxBx