Mulut Sales – Pendhoza

Band/Artist : Pendhoza
Judul lagu : Mulut Sales
Kategori : Lagu Indonesia
Chord dari : G

Chord dan Lirik Lagu Mulut Sales by Pendhoza

(Intro) 
G D C G D

G D
Dasare mulut sales, omongane luwes
C
Kau buat aku tertipu
G
dengan omongan manismu
C
Aduh sayang (sayang)
G
seribu sayang (seribu sayang)
D C G
Manis wajahmu, tapi pahit omonganmu

G
Uwes dadi korban aku dinggo bancaan
D
Pancene kowe tegel tenan
C
Ra nganggo ati, ra duwe perasaan
G
Mbok gawe uripku iki soyo berantakan

C
Semua omonganmu kuwi gombal mukio
G
Kata manismu terlahir mung gawe aku cidro
D C
Getun tak roso, ra iso tak terimo
G
Aku tok apusi, atiku loro

(Chorus)
G D
Dasare mulut sales, omongane luwes
C
Kau buat aku tertipu
G
dengan omongan manismu
C
Aduh sayang (sayang)
G
seribu sayang (seribu sayang)
D C G
Manis wajahmu, tapi pahit omonganmu

G
Bodohku iki gampang tok apusi
D
Bendino kowe janji wes mesti tok ingkari
C
Duwe hobi kok ngapusi (senenge le ngumbar janji)
G
Ra rumungso dienteni malah kowe sing mblenjani

C
Tak yakinke atiku kowe tulus ro aku
G
Nanging faktane bedo, kowe ngejak suluyo
D C
Tego nggandeng pria liyo ning ngarepe moto
G
Jebul kowe tukang kibul amung gawe ati loro

(Interlude)
G D C G C G D C G

(Chorus)
G D
Dasare mulut sales, omongane luwes
C
Kau buat aku tertipu
G
dengan omongan manismu
C
Aduh sayang (sayang)
G
seribu sayang (seribu sayang)
D C G
Manis wajahmu, tapi pahit omonganmu

G D
Dasare mulut sales, omongane luwes
C
Kau buat aku tertipu
G
dengan omongan manismu
C
Aduh sayang (sayang)
G
seribu sayang (seribu sayang)
D C G
Manis wajahmu, tapi pahit omonganmu

Chord untuk: Gitar, Kentrung, Ukulele senar 3 dan senar 4