Ndarboy Genk feat. Denny Caknan – Rungokno Aku

[Intro :] Bb D# [Verse I:] F Bb aku jengkel karo.. kowe.. D# F opo opo mbok putusi.. dewe.. D# Dm madep aku.. rungokno aku.. Cm F aku ra mung konco ngentekke.. wektu.. D# aku nelongso yen we nangis yank.. D#m Dm padahal aku ra neng ngendi endi.. Gm Cm mung coro pemikiranmu kleru.. F Bb Bb7 kabeh omongan mbok lebokne atimu.. D# aku ra pengen kowe sedih yank.. D#m Dm soyo suwe kudune.. soyo sayang.. Gm Cm hubungan ojo di gawe pelik.. F Bb percoyo aku ra ketan sak itik.. [Reff :] -Bb7 D# siji sijine kowe.. D#m Dm sumpah ra ono liyane.. Gm Cm ambruk cagakku.. D# F nuruti kabeh angen-angenmu.. D# opo opo kok aku.. D#m Dm kabeh mung tibakke neng aku.. Gm Cm senajan dalan ra alus.. F Bb sing penting aku wani terus.. [Music:] Gm Dm D# Bb Cm Gm F D# F Bb [Verse II:] D# aku ra pengen kowe sedih yank.. D#m Dm soyo suwe kudune.. soyo sayang.. Gm Cm hubungan ojo di gawe pelik.. F Bb percoyo aku ra ketan sak itik.. [Reff :] D# siji sijine kowe.. D#m Dm sumpah ra ono liyane.. Gm Cm ambruk cagakku.. D# F nuruti kabeh angen-angenmu.. D# opo opo kok aku.. D#m Dm kabeh mung tibakke neng aku.. Gm Cm senajan dalan ra alus.. F Bb sing penting aku wani terus.. [Ending:] Gm Dm sugeng dalu widodari.. D# Bb ojo nangis tibo mburi.. Gm Dm kartoyono medot janji.. D# F Bb rungokno aku sing nduwe.. ati.. Gm Dm sugeng dalu widodari.. D# Bb ojo nangis tibo mburi.. Gm Dm kartoyono medot janji.. D# F Bb rungokno aku sing nduwe.. ati.. D# F Bb rungokno aku sing nduwe.. ati..
http://dlvr.it/SPkPj3