Ndarboy Genk – Separo Tresno


[Intro :]
Am G Am G D

[Verse I:]
G Am D G
yen pancen aku lan sliramu..
Em A D
kudu nentokke dalane urip..
C
omongo terus terang..
Cm
ora perlu alesan..
Am D
gawe coro medot sesambungan..

G Am D G
wit mbiyen mulo aku kroso..
Em A D
ing atimu mung separo tresno..
C
koyo sing tak rasakke..
Cm
ono tresno liyane..
Am D G
pancen luwih becik mengkene..

[Reff :]
Am D G
ora bakal tak getuni..
E Am Bm
opo meneh tak tangisi..
C G
akeh sing liyane..
Em Am
kang nompo tekaku..
D G D
bareng siso sisa ning tresnoku..

Am D G
ora bakal tak getuni..
E Am Bm
opo meneh tak tangisi..
C G
akeh sing liyane..
Em Am
kang nompo tekaku..
D G
bareng siso sisa ning uripku..

[Interlude:]
Am Bm C D
ho oo o..
Am Bm C D G
oo..

[Verse II:]
G Am D G
wit mbiyen mulo aku kroso..
Em A D
ing atimu mung separo tresno..
C
koyo sing tak rasakke..
Cm
ono tresno liyane..
Am D G
pancen luwih becik mengkene..

[Reff :]
Am D G
ora bakal tak getuni..
E Am Bm
opo meneh tak tangisi..
C G
akeh sing liyane..
D
kang nompo tekaku..
D G D
bareng siso sisa ning tresnoku..

Am D G
ora bakal tak getuni..
E Am Bm
opo meneh tak tangisi..
C G
akeh sing liyane..
Em Am
kang nompo tekaku..
D G A
bareng siso sisa ning uripku.. huwo..

[Ending Overtune:]
Bm E A
ora bakal tak getuni..
F# Bm C#m
opo meneh tak tangisi..
D A
akeh sing liyane..
F#m Bm
kang nompo tekaku..
E A
bareng siso sisa ning tresnoku..

D A
akeh sing liyane..
F#m Bm
kang nompo tekaku..
E D Dm A
bareng siso sisa ning u..ripku..